Kendte28. april 2021

Ugens stjerner: Ole Henriksen fylder 70 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 28. april til og med tirsdag den 4. maj.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Der er stadig en del aktivitet på familie- og boligområdet. Det er oplagt at ændre på nogle eksisterende forhold. Det kan være digitale fornyelser eller familiemedlemmer, der flytter ind eller ud. Under alle omstændigheder rykkes der rundt, hvilket giver ny energi.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Prinsesse Benedikte: Fylder 77 år den 29. april

Louise Mieritz: Fylder 50 år den 30. april

Lars von Trier: Fylder 65 år den 30. april

FISKENE

19. februar-20. marts

Ideer ligger lige under overfladen og kan dukke op i din bevidsthed. Tiden er endnu ikke inde til at afsløre, hvilke projekter du skal i gang med. Gør de ting færdige, som du har på tegnebrættet. Spirituelle interesser har mulighed for at rykke helt i forgrunden.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Der er følelsesmæssige forhold, som du skal forholde dig til. En større udfordring, da situationen er så ny, at du næppe kan sætte ord på det endnu. Men du bliver mere opmærksom på, hvad der rører sig i dig. Mere opmærksomhed hjælper på dit humør.

TYREN

21. april-21. maj

Du har alle kort på hånden, så udnyt alle muligheder. Det tætte samarbejde, som du har eller har haft, bliver mere frit, og du kan bestemme farten selv. Du har nogle drømme, som ser ud til at blive indfriet. Vejen er banet for nye og kreative bekendtskaber.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

​Nye muligheder står knivskarpt foran dig i forbindelse med karrieren. Bedre forhold muliggør tiltag, som kan bære en snert af velgørenhed i sig. Du er før sprunget ud i et idealistisk projekt, men nu ser det ud til at lykkes. Dit velbefindende bliver prioriteret.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du kan blive overrasket over, at tingene tager en helt anden drejning end forventet. Det kan også handle om, at du kan frigøre dig fra fagfæller, som du ikke længere er på bølgelængde med. Måske vælger du at gå solo på et projekt.

LØVEN

23. juli-23. august

Fremtidige jobmuligheder er i centrum. Måske finder du nye veje at gå – helst på egen hånd. Trangen til at starte op som selvstændig er stor, men overvej det nøje. Under alle omstændigheder, så vil du få nogle input, som kan give dig stor inspiration.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du frigør dig og kører dit eget løb. Du har travlt, men dit blik fanger en andens, hvilket kan udvikle sig til en større romantisk affære. Følelserne kommer i spil i weekenden. Får du sat ord på nogle af disse indre oplevelser, får du en stærk respons.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du føler dig godt tilpas og har overblik over din situation. Tiden er velegnet til at reklamere lidt for dig selv. Hvis du målretter din synlighed imod en bestemt gruppe, som deler din interesse, får du succes. Du har fokus på brugskunst, og indkøb kan nemt ske.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Din gennemslagskraft er ikke helt, som den plejer. Følelsesmæssige årsager kan være en af grundene. Samarbejde og parforhold er i centrum, hvor du kan blive ganske overrasket. Din partner tager beslutninger, evt. uden dit vidende, og det kan få humøret til at dale.

SKYTTEN

23. november-21. december

Mange af dine ideer skal nu omsættes i praksis. Du arbejder i øjeblikket bedst på egen hånd. Forude venter nye opgaver; derfor er det en god idé, hvis du kan få ryddet skrivebordet, så du kan være klar til nye udfordringer i sommerperioden.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du har i øjeblikket en tosporet tankegang, og det kan være svært at holde tankerne fra hinanden. Hvorvidt du får dine ideer ført ud i livet, er lidt en anden sag, men hvis du arbejder på det, stille og roligt, så kommer du et langt stykke imod målet.

Sponsoreret indhold