Kendte22. juli 2020

Ugens stjerner: Nikolaj Coster-Waldau fylder 50 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/waldau.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 22. juli til og med tirsdag den 28. juli.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Noget kan komme på tværs. Det kan betale sig at få løst de udfordringer, der måtte være. Du kan føle dig forstyrret, men bliver nødsaget til at tage dig af nogen eller noget. Det kommer der ikke noget godt ud af, så udsæt evt. møder, til du igen er i ”humør”.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Prins Felix: Fylder 18 år den 22. juli

Johnny Hansen: Fylder 55 år den 25. juli

Saszeline Sørensen: Fylder 38 år den 26. juli

FISKENE

19. februar-20. marts

Det gælder om at fokusere på de lette og muntre ting. Det bliver nemmere, hvis du inddrager familien frem for vennerne i dine planer for ugen. Nogle vil finde livsgnisten ved at gå den romantiske vej og måske dyrke en flirt, som kan bekræfte din livsglæde.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Det er oplagt at kaste et blik på boligen og se, om der er mere, du kan ordne eller forbedre. Hvis ikke, kan det være, at familien har behov for din opmærksomhed – mere end de plejer! Problematikken om at fordele tiden mellem familien og jobbet er igen aktuel.

TYREN

21. april-21. maj

I starten af ugen kan du komme til at sige noget, som ikke er gennemtænkt, måske fordi du er i tvivl. Det er uvant for dine omgivelser, som kan tage det meget ilde op. Sagt er sagt, men måske er det alligevel godt, at det er ”sluppet” ud – så er det nemmere at starte på en frisk.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Din økonomi kan være en hindring. Hvordan skal du få det hele til at hænge sammen? Og det er der, din snarrådighed kan komme dig til hjælp. Det føles måske, som om at det ligger lige i baghovedet og på tungen. Fokusér! Så kommer løsningen!

KREBSEN

22. juni-22. juli

Det kan være en god idé, at du tænker dig godt om, inden du udtaler dig om dine inderste tanker. Du er meget subjektiv i din opfattelse lige nu. Det klogeste er at holde din utilfredshed tilbage, hvis du kan, og vente på et tidspunkt, der er mere gunstigt for dig.

LØVEN

23. juli-23. august

De bedste idéer får man oftest uventet. Senere er der nogle forhindringer, du skal løse. Det kan handle om nogle vaner i din hverdag, som ikke længere er gangbare, eller som ikke mere fungerer efter hensigten. Der kan være fokus på dit helbred i den forbindelse.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Gode venners hjælp kan være afgørende for, om dine tiltag finder fodfæste. Du mærker stor opbakning, og det føles godt! Tiden er helt klart inde til, at du kan sætte en ny kurs. Der kan dog være modstand fra yngre menneskers side, hvilket du må acceptere.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du kan være i tvivl! Vent med at tage endelige beslutninger til senere. Du meget påvirkelig i forbindelse med, hvad andre mener. Brug kræfterne på at få dine opgaver klaret, og det er især aktuelt i forbindelse med jobprojekter eller opgaver, som du har planlagt at ordne i ferien.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

En spirende utilfredshed bliver mere mærkbar. Måske er det godt at få sat ord på det, så du helt konkret kan forholde dig til det. Det kræver lidt tid og nærvær at finde ud af, hvad der i virkeligheden trykker dig. Finder du årsagen, så er du flyvende igen inden længe.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du mærker feriestemningen mere tydeligt. Måske er du så heldig, at du har ferie en tid endnu. Brug dagene på at finde nogle økonomiske veje for din fremtidige økonomi. Der kan være større omlægninger i spil, og det kan betyde, at du får en tiltrængt kompensation.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Alt i forbindelse med samarbejde og partnerskab er i fokus. Du er ikke klar til at gå på kompromis. Du kan være meget fastlåst i dine holdninger, og det er med til at forhindre, at samarbejdet kan komme på skinner igen. Tænk dig om, inden du aflyser fremtidige tiltag.

Sponsoreret indhold