Kendte 12. juni 2020

Ugens stjerner: Natasja Crone fylder 50 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
(Foto: Hanne Juul)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 10. juni til og med tirsdag den 16. juni.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Har du økonomiske ubalancer, bør du vente med at handle på det. Vent til næste uge – der ved du meget mere om, hvordan du kan løse problemer. Lige nu kan du ikke få klarhed over, hvad det helt præcist drejer sig om. Find ind til dig selv, og skab ro på de indre planer.   

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Therese Glahn: Fylder 50 år den 14. juli

Lise Nørgaard: Fylder 103 år den 14. juni

Sara Maria Franch-Mærkedahl: Fylder 40 år den 16. juni

FISKENE

19. februar-20. marts

Vær så klar i mælet som muligt. Du kan, uden du selv er klar over det, sende nogle modsatrettede signaler, hvilket får andre til at reagere uhensigtsmæssigt. Det gælder om at være nærværende i din kommunikation, så ingen er i tvivl om, hvad du mener.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Dyrk egne interesser – måske hvor det spirituelle indgår. Hvis det er noget for dig, vil du kunne få helt unikke oplevelser, som ikke synes at være af denne verden. Hvis det ikke optager dig, kan ugen byde på særlige følelser, som kan give dig en indsigt, som du længe har søgt.     

TYREN

21. april-21. maj

Det kan være en god idé at se tilbage og ad den vej prøve at finde den røde tråd. Der er mange løse ender, så gennemgå den sidste tids hændelser. Du kan nemt komme ud på et sidespor, der ikke fører dig i den ønskede retning. Det gælder om at holde fokus.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du er meget indtryksmodtagelig. Du skal skelne imellem dine og andres følelser. Faktisk har du mulighed for at stå på egne ben og foretage dig præcis dét, du har lyst til, uden hensyntagen til andre. Men det kommer helt an på, hvor omsorgsfuld du vælger at være.       

KREBSEN

22. juni-22. juli

Din intuition er skærpet, så vær opmærksom på, om du er på rette spor. Du kan nemt snydes af dine fornemmelser, som ikke fører nogen steder hen. Derfor er det klogt at være så rationel som muligt, når du skal foretage valg. Det bedste i den henseende er at vente. 

LØVEN

23. juli-23. august

Indstil dig på at risikere lidt skuffelse. Måske har du sat din lid til en af dine venner, men opdager nu, at det ikke kaster noget af sig. Du fornemmer, at gejsten mangler i dit personlige netværk. Sæt forventningerne lavt, og vær tilfreds med de tiltag, som bliver til noget.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Hjemlige tiltag prioriteres. Måske vælger du at bruge tid sammen med din nærmeste ven i stedet for at dyrke samværet med familien, hvilket selvfølgelig er en supergod idé. Du har omsorg for mange af dine venner, hvilket de nyder godt af i denne tid.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Måske har du svært ved at vælge, hvilket spor du skal følge? Giv dig tid til at finde ud af det. Lad tiden arbejde for dig. Du har behov for flere informationer. For at få lidt tankeadspredelse kan kunst og kultur være en god ting at dyrke – en god bog er det allerbedste.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Ugen kan stå i kærlighedens tegn. Er du nyforelsket, er ugen velegnet til at nyde alle de fornemmelser, som det kan give. Det kan også være, at du er i tvivl, om den udkårne nu også er noget for dig? Så må du vente lidt endnu med at få svar. Lige nu skal du bare være glad.  

SKYTTEN

23. november-21. december

Du har din opmærksomhed på familien og hjemmet. Praktiske opgaver skal klares – dog ved du endnu ikke helt hvordan. Det kan være en god idé at søge ekspertise, og så er det klogt også at lytte til din fornemmelse for, hvordan tingene skal gribes an.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Brug ekstra tid på at forstå din kæreste/partner. Vedkommende kan virke i vildrede, og selv om vedkommende spørger dig til råds, så hjælper det ikke på afklaringen – måske tværtimod. Forsøg dig med afledningsmanøvrer, så din bedre halvdel kan få mere ro i sjælen.

Sponsoreret indhold