Ugens stjerner: Mø fylder 32 år

Mø fylder 32 år den 13. august.

Mø fylder 32 år den 13. august.

(Foto: Dan Mariegaard)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 12. juli til og med tirsdag den 18. juli.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Der sker en masse omkring dig i nærmiljøet og i forbindelse med din partner/kæreste. Lad gerne andre tage initiativet, læn dig tilbage, og nyd at blive underholdt. Du kan foretage research, da du gerne vil udforske nye områder sammen med din partner. 

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Christian Geo Heltboe: Fylder 45 år den 12. august

Peter Falktoft: Fylder 35 år den 14. august

Dar Salim: Fylder 43 år den 18. august

FISKENE

19. februar-20. marts

Ugen byder på større muligheder for at få dine planer gennemført – ikke mindst i forhold til din økonomi. Chancerne for, at du kan komme igennem med din ønsker, er større nu, end de har været tidligere. Du må dog stadig indordne dig andres dagsorden.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du kan være lidt anspændt – det kan handle om dit job eller de planer, du har for dit fremtidige virke. Du går i bakgear, når du bliver presset, og vil gerne have mulighed for at være så selvbestemmende som muligt. Weekenden bliver travl med en masse opgaver.

TYREN

21. april-21. maj

Der er fokus på familieforholdene, og det kan være en god idé at stikke en finger i jorden for at lodde stemningen, inden du tager beslutninger. Meget afhænger af, hvilket humør du er i. Giv dig tid til at sætte ord på de tanker og følelser, du har, det gør alt nemmere.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du taler meget, fører dig frem og får opmærksomhed. Vær opmærksom på, at du i farten kan overse noget. Tjek tingene godt, inden du udtaler dig. Pludselige aflysninger af planlagte aktiviteter kan forekomme, hvilket du ikke tager dig synderligt af.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Udnyt ugens konstruktive energier til at komme et langt stykke videre i dine planer – især på jobområdet. Du har nemt ved at komme igennem med dine ønsker, og ingen hindrer dig i at nå dine mål. Du vil klare alle opgaver med succes.

LØVEN

23. juli-23. august

Ugen er velegnet til nye opgaver. Bare kom i gang, og fortsæt, til du når dine mål. Andre kan have svært ved at følge med, så det er bedst, hvis du arbejder alene. Du er i form til at gå nye veje og til at sætte dit eget aftryk. Når først du har banet vejen, mister du let interessen.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Tingene kommer med stor sandsynlighed til at gå meget anderledes, end du forventer. Især i weekenden, men i løbet af ugen må du nok også ændre en del på køreplanen. Din udfordring bliver, at du uden varsel bliver nødt til at skifte strategi.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Det gælder om at få det hele til at gå op i en højere enhed. Rådfør dig eventuelt med familien, så de kan hjælpe dig til at nå resultaterne. Det kan i den forbindelse godt betale sig at involvere din kæreste/samarbejdspartner, som har en masse energioverskud, du kan nyde godt af. 

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du har en plan, og den vil du have gennemført – uanset hvad. Din vilje er stærk, og du tager næppe hensyn til andres mening i denne sag. Senere på ugen bliver du mere konstruktiv i din tilgang til tingene. Det vil bringe succes, så fortsæt bare.

SKYTTEN

23. november-21. december

Gå ikke glip af denne uges gode muligheder for at få succes. En rejse vil virke befordrende for dit velbefindende og give dig et energiboost. Måske synes du ikke, at økonomien kan bære for mange udskejelser i denne tid, men på den anden side så er du nem at lokke.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du vil gerne gøre dig gældende – især på familie- og boligområdet. Måske har du planer om at bygge et nyt fundament for din bolig, helt konkret, men det kan også være på et symbolsk plan. Hold dig endelig ikke tilbage, hvis du gerne vil have et hjem, der skiller sig markant ud.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close