Kendte 30. juni 2021

Ugens stjerner: Mia Lyhne fylder 50 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
(Foto: Martin Høien)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 30. juni til og med tirsdag den 6. juli.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Der er fokus på samarbejde – også i parforholdet. Generelt set handler det om en magtkamp. Du bryder dig ikke så meget om at blive konfronteret med facts, og du går i forsvarsposition. Prøv alligevel at få en snak i gang, da forhold i familien kræver det.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Grevinde Alexandra: Fylder 57 år den 30. juni

Charlotte Bircow: Fylder 60 år den 30. juni

Anders Matthesen: Fylder 46 år den 6. juli

FISKENE

19. februar-20. marts

Vær opmærksom på fysikken og din livskvalitet. Måske kan du nøjes med mindre. Din nuværende økonomi sætter grænser for, hvor meget du kan tillade dig. Vent til andre og bedre tider med at udvide eller investere i livsstilsting.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du kan blive frustreret i løbet af ugen. Noget kan ikke lade sig gøre – eller har store omkostninger. Derfor er det klogt at vente til weekenden med at få din vilje igennem. Du får mere hjælp end forventet og kan blive overrasket over, hvordan tingene udvikler sig.

TYREN

21. april-21. maj

Se situationen an, før du foretager dig noget. Der sker mange tiltag på hjemmefronten, sandsynligvis på boligområdet, hvor der pludselig er nogen eller noget, der sætter sig på tværs af dine planer. Med en lidt utraditionel tilgang til udfordringerne kan det løses.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

En god uge til at tænke nogle ting igennem. Du har adgang til mange informationer. Du melder dig frivilligt til at være tovholder på et projekt, og du er helt klart den rette. Der kan dog blive noget ”kludder” i de mange personlige kontaktflader, som du har.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du får mange idéer efter en periode, hvor du ikke har været så kreativ. Nu er der ”hul” igennem, så dine projekter kan finde deres form. Psykologiske mekanismer og metafysiske emner interesserer dig, så din tid går med at foretage research på området.

LØVEN

23. juli-23. august

Du er meget handlekraftig, men noget kommer på tværs. Du må være tålmodig, hvilket allerede lønner sig i weekenden, hvor der pludselig viser sig nye muligheder for dit vedkommende. Søndagen kan bruges konstruktivt – forvent overraskelser. 

JOMFRUEN

24. august-23. september

Sommerferien står for døren, og der er meget at se til. Det er svært at slappe af. Vælger du at arbejde i din ferie, kan du færdiggøre et af dine mange projekter. Der er især en opgave, som nu endelig kan gøres færdig. Men det kræver, at du holder tungen lige i munden.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Din evne til at være diplomatisk kommer i spil. Torsdag får du en markant mæglingsrolle. Din bedre halvdel eller samarbejdspartner skal hjælpes i en sag, som sandsynligvis er gået i hårdknude. Det kræver noget af din velvilje, og du må derfor tage alle kneb i brug.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du bør tænke dig om en ekstra gang, inden du kaster dig ud i en større redningsaktion. Der er ting, der hindrer, at du kan løse de udfordringer, som du står overfor. I stedet må du prøve, om du på anden vis kan komme igennem med din vilje. 

SKYTTEN

23. november-21. december

Kommunikationen går trægt. Især midt på ugen er det svært at trænge igennem med dine synspunkter. Forvent stor modstand fra personer med lidt firkantede holdninger. Vælg en tilbagetrukket rolle indtil slutningen af ugen. Pludselig ændrer det hele sig.  

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du kan blive beskyldt for at forhale tingene. Det er ikke din hensigt, men andre har en helt anden tilgang til nogle værdier, som du prøver at værne om. Derfor stiller du dig lidt på tværs og ønsker dokumentation, før du kan acceptere det, der præsenteres. 

Sponsoreret indhold