Kendte 5. oktober 2021

Ugens stjerner: Melvin Kakooza fylder 30 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 6. oktober til og med tirsdag den 12. oktober.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Kan du ikke selv handle, er det oplagt at få en anden til at gøre det. Chancen er der for at få kontakt med nogle, der kan åbne nye døre for dig. Hvis det er uden for landets grænser, kan du være tryg ved de personer, du har forbindelse med, da de har den fornødne viden.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Oliver Bjerrehuus: Fylder 46 år den 6. oktober

Kasper Dolberg: Fylder 24 år den 6. oktober

Michael Carøe: Fylder 61 år den 11. oktober

FISKENE

19. februar-20. marts

Du føler dig ikke alene, for du har en allieret, som bakker dig op. I har begge lidt af de samme udfordringer og kan hjælpe hinanden med at få informationer, som kan være svære at få fat i. For dit vedkommende handler det om at kunne leve op til dit omdømme.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Samarbejde er i fokus – især nære og tætte forhold. Du kan føle, at du er stækket og har mindre gennemslagskraft. Det kommer til udtryk, så dit temperament kommer i kog, og det kan være vanskeligt at beherske sig. En relation kan nyde godt af, at man gør status.

TYREN

21. april-21. maj

Du går stille med dørene og prøver at være til så lidt besvær som muligt. Kan du gå under radaren, kan du være i fred. Har du opgaver, der skal være færdige, så gør det inden fredag, da du ellers mister energien og interessen. I weekenden stiger humøret markant.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du har en god start på ugen, hvor meget kan lade sig gøre. Måske er du på rejse, har opgaver, der inddrager udlandet, eller der er nogle juridiske sager, som du får succes med. I ugens sidste dage er dine kræfter ved at svinde, og du har brug for at hvile ud.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Der er stor aktivitet på bolig-/familieområdet, og bølgerne kan gå højt. Hvem der skal bestemme, synes at være et omdrejningspunkt. I weekenden bør du tænke dig om, inden du fortsætter et samarbejde. Kan det betale sig, og får du overhovedet noget ud det?

LØVEN

23. juli-23. august

Du kan nemt komme i diskussion. Du prøver at være så diplomatisk, som du kan, hvilket ikke altid lykkes. Ligesom du tror, du har vundet tillid, vil du mærke, at det ikke er alle, der synes om det, du siger. Prøv at dæmpe dit temperament, og hav tålmodighed.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Ny teknik i hverdagen kan give dig mere tid til andre ting. I weekenden er det klogt at holde lav profil. Du har ikke så mange kræfter, som du tror, og det kan give en fornemmelse af stress, hvis du ikke er påpasselig. Du bør sige nej til flere opgaver for nuværende.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du har svært ved at styre dine følelser, og du kan give udtryk for dine inderste tanker. Det kan være, at det ikke falder i god jord, men sagt er sagt, og det må du tage ansvar for. Du kan dog vælge at stikke hovedet i busken og lade andre om at klare diverse uenigheder.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Gør så vidt muligt kun det, du har lyst til, i denne uge. Alt andet bliver halvhjertet, og du føler ikke, at du får anerkendelse. Gem dine kræfter til sidst på ugen, hvor du kan føle dig lidt presset. Der kan være en person, der ønsker noget af dig, som du måske ikke kan opfylde.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du er begejstret! En af dine venner eller en i dit faglige netværk forstår dine tiltag og idéer. Sammen kan I udvikle flere planer. Men det er ikke lige nu, det kan realiseres, da der mangler nogle vigtige informationer. Brug den kommende tid på at indsamle oplysninger.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Fremtidige projekter er i centrum. Selv om du har en plan, kan du fornemme, at du måske kommer til at afvige lidt fra den. Du har ikke alle de informationer, du har brug for. Så vent gerne til senere med en beslutning. Alle former for samarbejde er til diskussion i denne uge.

Sponsoreret indhold