Kendte 17. november 2021

Ugens stjerner: Mads Mikkelsen fylder 56 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 17. november til og med tirsdag den 23. november.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Hvis du trænger til lidt fred og ro, kan en selvforkælelsesdag være lige det, du har brug for. Tag en tur i spaen, og lad dig forføre af velvære og dufte. Det kan gøre underværker. Sidst på ugen kommer der fokus på familien eller boligen, hvor du kan få uventede gæster.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Susse Wold: Fylder 83 år den 17. november

Peter Schmeichel: Fylder 58 år den 18. november

Sidse Babett Knudsen: Fylder 53 år den 22. november

FISKENE

19. februar-20. marts

Du kan blive udfordret af to forskellige personer, som har en helt anden tilgang til tilværelsen. Det kan sætte tanker i gang – og måske ødelægge den gode stemning. Lad dig ikke gå på af det, men gør en indsats for at få sat ord på det, som du tænker.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Måske er du så heldig, at du finder økonomiske midler, du ikke kendte eksistensen af. Uanset hvad, så er det klogt at vente til næste uge med større investeringer, til du helt sikkert ved, hvad du har at gøre godt med. Penge, du har ”glemt”, kan være en god hjælp nu.

TYREN

21. april-21. maj

Selv om du er meget rationel, kan du godt overraske dine nærmeste. Pludselige indfald kan føre dig på nye spor, hvor du pludselig kan se, at det giver stor mening. Det kan være alt fra tilværelsens store spørgsmål eller helt praktiske opgaver, som du får styr på.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Det er ikke sikkert, at teori og praksis følges ad i disse dage. Du kan få svært ved at se logikken eller få nogle brikker til at falde på plads. Men det lykkes, hvis du bruger dine erfaringer fra tidligere og tilsvarende situationer. Der vil blive lagt mærke til dig og din stil.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du bruger en masse kræfter, men må nok indse, at du ikke kommer videre i denne omgang. Brug dine nærmeste til at finde tilbage på sporet, så du kan fortsætte dine tiltag. Møder du modstand, bør du ikke tage det personligt. Gode venner kommer dig til undsætning.

LØVEN

23. juli-23. august

En samarbejdspartner kan være svær at danse med, men du lader dig ikke gå på af det. Du kaster dig i stedet over nogle arbejdsopgaver, som lige netop i denne uge er nemme at gå til. Bruger du dine erfaringer fra tidligere, så kommer du i mål med dine tiltag.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Kærligheden generelt kører godt. Du ser meget positivt på din partner, og det kan give forholdet et tiltrængt boost. Selv om du måske ikke føler dig helt tilpas, kan du se frem til, at du hurtigt bliver klar igen. Rejser eller spirituel indsigt kan blive aktuelt i weekenden.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Det er godt, hvis du har få aftaler, for din frihedstrang er stor, og du har behov for at handle impulsivt og følge dine idéer. Har du trang til at ændre lidt på din personlige stil, er ugen velegnet til det. Helt outreret bliver det ikke, men for dig vil det være en større forandring.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du har det bedst med at tage sagen i egen hånd. Helt alene om tingene bliver du ikke, for der er personer, som vil blande sig. Du gør imidlertid, hvad du har lyst til. Er der mulighed for det, kan du finde på at overraske din kæreste/partner, hvilket falder i god jord.

SKYTTEN

23. november-21. december

Der kan være stor forskel på, hvad du siger, og så det, du gør! Udadtil har du mange jern i ilden, og du kan have svært ved at sige nej til nye opgaver. Samtidig er du udmærket klar over, at dit bæger er fyldt, og at du i virkeligheden har stor brug for at være dig selv.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Flirt og romantik kan få dig i omdrejninger. Og det sker, hvis du er opmærksom. Pludselig springer gnisten, og så gælder det om at være klar til at tage tråden op – hvis altså det er relevant for dig. Ugen byder desuden på gode og dybe samtaler.

Sponsoreret indhold