Ugens stjerner: Lisbeth Østergaard fylder 40 år

Lisbeth Østergaard fylder 40 år den 5. juni.

Lisbeth Østergaard fylder 40 år den 5. juni.

(Foto: Thomas Laursen)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 3. juni til og med tirsdag den 9. juni.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Udvid dine interesseområder, eller gå dybere ind i nogle emner. Det er godt, hvis du kan finde nogle åndsfæller eller en tro, som du kan bygge din tilværelse op omkring. Det tager tid, og du må væbne dig med tålmodighed. Kontakt gerne dit netværk.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Louise Wolff: Fylder 42 år den 6. juni

Prins Joachim: Fylder 51 år den 7. juni

Mads Steffensen: Fylder 50 år den 8. juni

 

FISKENE

19. februar-20. marts

Fakta skal være det bærende element i tilværelsen lige nu. Måske har dit liv taget en drejning i forbindelse med coronakrisen. Du er i en fase, hvor du reflekterer og prøver at finde en vej. Men du må være klar til at foretage flere ændringer, så vent med de store tiltag.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du holder dig for dig selv, men du kan næppe undgå at komme i diskussion med andre og måske især med din nære partner. Hvem der har ret/uret? Du taler ud fra din mavefornemmelse, og din modpart taler ud fra fakta. Acceptér, at I taler fra forskellige verdener.

TYREN

21. april-21. maj

Har du for mange ting om ørerne? Det kan være en god idé at holde lav profil nogle dage midt på ugen. Men du får næppe lov til at være i fred. Der vil være bud efter dig. Men du må skuffe nogle i dit netværk – enten ved at melde afbud eller være årsag til uenighed.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du koncentrerer dig særligt om familien. Hold dig ikke tilbage, hvis og når du bliver spurgt om gode idéer, for de står nemlig i øjeblikket i kø hos dig. Du kan nemt ryste ting ud af ærmet til stor overraskelse og glæde for dine nærmeste. Du selv er glad for at kunne hjælpe.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du er ikke meget for at være den, der fører an lige nu – men du vil gerne være med til at påvirke tingene. Så med stor sandsynlighed er du alligevel den, der trækker i trådene i kulissen. Samarbejde er i centrum, og du gør klogt i at vælge dine kampe med omhu.

LØVEN

23. juli-23. august

Du har de fleste informationer og har måske derfor valgt dig selv som koordinator. Andre har tendens til at blande sig – mere end du bryder dig om, og det giver du udtryk for. Men du kan være lige lovlig ”rap” og hurtig i replikken og kan virke sårende på andre. 

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du har det bedst med personer, du kender, eller i mindre personcirkler for tiden. Men derfor er din nysgerrighed stadig vakt, og du prøver at finde informationer om de ting, som interesserer dig. Internettet giver dig mulighed for at besøge steder uden at skulle rejse fysisk. 

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Det er svært med overblik. Du kan være meget påvirkelig af dine nærmeste, som har en mening om alt. Det kan være en udfordring at finde ind til dine egne ønsker. En evt. kæreste prøver at overbevise dig om noget. Ugen er velegnet til at dyrke denne interesse. 

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Er du ikke enig med din kæreste, kan det give grus i maskineriet. Du har følelser i klemme, hvilket din partner måske ikke forstår. Det er vigtigt at forstå, at man tackler oplevelser forskelligt. Du skal have de rette informationer, og det er det, du skal koncentrere dig om.

SKYTTEN

23. november-21. december

Det ikke den rette uge til at foretage den store ekspansion. Det er bedre at gøre opmærksom på det, du gerne vil sælge eller fortælle om. Flere og nye tiltag er fristende, men det er ikke det rigtige tidspunkt. Har du materiale fra tidligere, som du kan genbruge?

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Tag et skridt ad gangen. Ellers risikerer du at få blandet tingene for meget sammen, og det bliver uoverskueligt. Så selv om du har en masse gåpåmod, er du måske ikke på det rette spor. Vent til, du kan se mere klart. Meditative omgivelser giver dig ro.  

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close