Kendte 27. maj 2020

Ugens stjerner: Lis Sørensen fylder 65 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
(Foto: Mikael Rieck)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 27. maj til og med tirsdag den 2,. juni.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Nogle af dine tiltag siden marts kan du nu se resultaterne af. Måske er du ikke helt tilfreds, men glæd dig over, at du får mulighed for at ændre eller revidere dine planer. Derfor skal du ikke ærgre dig over, at du måske har spildt en masse tid og kræfter.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Bryan Rice: Fylder 42 år den 29. maj

Joachim B. Olsen: Fylder 43 år 31. maj

Stine Stengade: Fylder 48 år 1. juni

FISKENE

19. februar-20. marts

Du har mere energi og overskud, end du længe har haft. Men spar på kræfterne, da du nemt kan løbe tør for engagement. Hvis du mister gejsten, så brug din intuition for at finde en anden måde at gøre tingene på. En aha-oplevelse er med til at sætte kulør på tilværelsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Der kommer en kærkommen afveksling fra hverdagens trummerum. Du har det i øjeblikket godt med at være lidt tilbagelænet og dyrke interesser, som du kan grave dig ned i uden at blive forstyrret. Du er mere sensitiv end normalt og også mere indtryksmodtagelig.

TYREN

21. april-21. maj

Du kan være ubeslutsom i øjeblikket, og det kan du næppe skjule. Alle vil gerne hjælpe og komme med deres mening, men det gør dig bare mere i tvivl. Lad tiden komme dig til hjælp. Vent med at tage endelige beslutninger, til du ved, hvad du vil på længere sigt.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du fornemmer et markant humørskift i løbet af fredagen og kan let påvirkes af andres stemninger. Det kan i den forbindelse hjælpe, hvis du ændrer dit perspektiv og bliver bevidst om, at du må tænke tanker, der kan gøre dig lettere til mode. 

KREBSEN

22. juni-22. juli

Tankerne er mange, og det kan være svært at stoppe tankemylderet. Men du kan f.eks. bruge forskellige afslapningsteknikker. Der er personer, som kan hjælpe dig, hvis du ikke selv ved, hvordan du skal bære dig ad. Bøger kan være en god distraktion.    

LØVEN

23. juli-23. august

Du kan se frem til nogle sociale begivenheder i fremtiden. Du har noget, som du kan glæde dig til. Det hjælper gevaldigt på dit humør, og du får klaret en del opgaver, som har ligget længe. En bekendt går i forvejen i et bestemt anliggende. I når at mødes, når tid er.  

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du har det godt med travlhed, for det får tankerne på afstand, og du kan lægge bekymringer til side. Der er særlig en person, som du er lidt bekymret for, men vedkommende klarer ærterne selv. I weekenden mærker du et energiskift, og du vender blikket indad. 

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Tiden lige nu er særdeles velegnet til at dyrke nogle af dine interesser i forbindelse med kunst og kultur. Giv dig god tid til at sætte dig mere ind i div. kunstarter. Du vil være fristet til at søge oplysninger på nettet, men vær årvågen, for det er langtfra seriøs viden, du får her.  

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Hemmelige forbindelser kan blive kendte. Hvis katten er sluppet ud af sækken, er der ikke noget at gøre ved det. Måske er det til din fordel i sidste ende. Kærligheden har gode kår, så nyd, at det er blevet officielt. Der bliver trykket på dine romantiske knapper.

SKYTTEN

23. november-21. december

Måske du kan bruge dine erfaringer til at tackle de udfordringer, der venter forude. Du føler dig ret utålmodig, og du synes ikke, at du har tid til at gå ned i tempo og researche. Men gør det alligevel, du vil finde flere oplysninger, som du kan bruge. 

STENBUKKEN

22. december-20. januar

De fremskridt, som lige var kommet, synes at blive bremset. Det må du acceptere. Du har god tid til at gennemgå tingene, og det kan give pludselige og sjove hændelser, der sætter krydderi på din hverdag. Er du på datingmarkedet, kan der ske noget usædvanligt.

Sponsoreret indhold