Kendte8. december 2021

Ugens stjerner: Line Baun Danielsen fylder 60 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Af
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 8. december til og med tirsdag den 14. december.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Ugen er ideel til at stille skarpt på de følelser, som du ikke ønsker at dele med andre. Måske kan meditation hjælpe dig i dybden med dine indre processer. Du har ressourcer, som du ikke har været i berøring med, og de kan give et boost og en glæde over fremtiden.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Leif Maibom: Fylder 70 år den 8. december

Bubber: Fylder 57 år den 11. december

Helle Thorning-Schmidt: Fylder 55 år den 14. december

FISKENE

19. februar-20. marts

Det er ikke sikkert, at dine forestillinger om virkeligheden svarer til det, du oplever. Din retfærdighedssans kan være berørt, men du kan ikke gøre ret meget ved sagen. Senere bliver dit humør væsentligt bedre, især fordi personer, der står dig nær, kan forstå dig.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du har let ved at få din vilje, men senere på ugen vil du møde modstand. Det er du bestemt ikke tilfreds med, og du synes ikke, du bliver imødekommet på det rette grundlag. Du må nok erkende, at du ikke kan ændre din modstanders holdning.

TYREN

21. april-21. maj

Det er tid til større erkendelser. Det gør en stor forskel, for det har blokeret forsøg på at komme videre i et bestemt anliggende. Måske føler du dig en smule presset til at ændre på nogle ting i din tilværelse, men du kan knap forstå, hvorfor du ikke har gjort det tidligere.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du kan være i tvivl om, hvordan du skal tackle en arbejdsopgave – brug din intuition, for du kan ikke få et klart svar fra andre. Du får mere fodfæste og ender også med at få det store overblik. Du kan få succes med juridiske eller lovmæssige anliggender.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Måske er det en idé at revurdere og rette lidt ind på din intuition. Når det gælder samarbejde og kæresteforhold, så vil du i weekenden opleve, at du kan komme meget tæt på din partner. Det kan være godt for noget og måske mindre godt for dit syn på forholdet.

LØVEN

23. juli-23. august

Tænk dig godt om i forbindelse med kærligheden. Hvilken side af dig selv vil du gerne vil præsentere, og kan du stå ved det? Vær ærlig omkring dig selv og dine motiver, så der ikke opstår tvivl og måske – og især – i forhold til dine egne følelser.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Samarbejde er udfordrende – så spørg en ekstra gang, hvis der er noget, du er i tvivl om. Du synes ikke, du kan få et klart svar. Du har mere held senere på ugen med nogle af dine tiltag, og du kan også mærke, at du har det fysisk bedre, end du længe har haft det.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Familie eller bolig bliver fokuspunkt i denne uge. Skal der ændres på nogle fundamentale områder, er det nu, det kan lade sig gøre – eller rettere – nu føler du dig klar til det. Du får det gjort, og der er ingen tvivl om, at du bliver meget glad og tilfreds efterfølgende.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Vær omhyggelig med ordvalg. Du har let ved at vinde gehør, og der er næppe nogle, der tør sige dig imod. Senere på ugen bliver det lidt anderledes, hvor du kan møde modstand i forhold til familiemedlemmer. Det er ikke nyt for dig, men det er anstrengende.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du har nogle særlige meninger og ser måske meget entydigt på forhold i din nærmeste kreds. Men andre er tilsyneladende ikke enig med dig i dine holdninger. Du er ikke vant til at møde modstand og kan blive ganske overrasket over det.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du føler dig bundet til aftaler, som du gerne vil slippe ud af. Der er ikke andre muligheder end at sige tingene, som de er, og at du har brug for at gå dine egne veje i en bestemt sag. Det er ikke sikkert, du møder forståelse, men det må du leve med i en periode.

Sponsoreret indhold