Kendte24. februar 2021

Ugens stjerner: Keld Heick fylder 75 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/heick_4.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 24. februar til og med tirsdag den 2.marts.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du er i dit es for tiden, fordi der er så mange ligesindede omkring dig. Du får mere tid til dig selv og til at udvikle nogle flere idéer. Alle er ikke enige med dig, og det lægger du mærke til. Men der skal meget til, før du ændrer mening – måske pludselige hændelser.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Carsten Werge: Fylder 62 år den 26. februar

Caroline Henderson: Fylder 59 år den 28. februar

Pilou Asbæk: Fylder 39 år den 2. marts

FISKENE

19. februar-20. marts

Hovedet op og benene ned! Der er så mange tanker og idéer, der presser sig på, at du nemt kan miste overblikket. Prøv at fokusere på det vigtigste og måske også mest fornuftige. Partnerskab og nære relationer kommer i centrum.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Prioritér de praktiske gøremål. Det er oplagt at bruge dagene til oprydning og at gøre noget nyttigt. Du har masser af energi, og du kan nå en masse, hvis du giver dig selv lov til det. Fortiden kan komme i fokus i forbindelse med arbejde, hvor en gammel ven krydser dit spor.

TYREN

21. april-21. maj

Perioden lige nu kan blive en af de bedste i løbet af året. Du kan folde dig ud og vise dine mange facetter. Især i forbindelse med større projekter, hvor der er mange personer involveret, kan du gøre dig gældende. Handler det om kærlighed, har du gode kort på hånden.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Hvis restriktionerne tillader det, kan en rejse være aktuel. Måske har du ”tankemylder” og har brug for ro. Yoga og mindfulness vil være gode måder at tackle de mange idéer på. Praktiske gøremål i hjemmet kan også tage den værste uro og give mere ro i sjælen.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Selv om du har brug for dit netværk til at føre nogle idéer ud i livet, så bør du sørge for, at du har mulighed for også at gøre ting på egen hånd. Du ønsker for faste aftaler. Skriv eller tal om det, som du vil dele med andre. Tal til folks fornuft for at blive taget alvorligt.

LØVEN

23. juli-23. august

Du kan overraske, og det er lige det, du gør i denne uge, og slipper fra det med stor succes. Forslag og idéer til opgaver på dit arbejde bliver taget vel imod, og du får stor opbakning til projekter, som du lancerer. Økonomi får din opmærksomhed.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Mange opgaver skal klares, men tiden er særdeles god til at rydde op og organisere. Har du helbredsudfordringer, kan ugen blive afgørende for den videre udvikling. Du er åben over for nye behandlingsmetoder, som viser vejen frem i den aktuelle sag.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du mærker et skift i humør og energi. Det føles meget befriende. Dit humør bedres, og du kan bruge dine sanser. Det kan blive en meget berigende periode, som kan føre dig til dine mål, som kan have med hverdagen eller dit velbefindende at gøre.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du har mulighed for at komme igennem med dine ønsker og tiltag – og endda på dine præmisser. Udnyt det! Alt i forbindelse med parforhold og samarbejde i almindelighed kan diskuteres – og på den gode måde. Du har en fremragende psykologisk indsigt.

SKYTTEN

23. november-21. december

Inderst inde synes du, at din holdning er den rigtige blandt mange. Udnyt tiden til at finde skudsikre argumenter, for der vil komme en del diskussioner, og det er godt at være på forkant. Anliggender på job kommer i søgelyset sidst på ugen, hvilket er meget relevant.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Familiesager fylder meget. Udadtil fremstår du meget progressiv, men der er ting, hvor du ikke er til at komme overens med. Du oplever, at andre giver deres besyv med inden for stort set alt, hvad du foretager dig. Du er fornuftsbetonet og vedholdende.

Sponsoreret indhold