Kendte20. januar 2021

Ugens stjerner: Judy Gringer fylder 80 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/horoskop_0.jpg
 (Foto: Birger Storm)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 20. januar til og med tirsdag den 26. januar.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Et tilbud om samarbejde dukker op. Du har en betingelse til det: At I skal være på bølgelængde. Dernæst skal I begge have indflydelse, og det kan blive svært at nå til enighed, især i forbindelse med, hvem der påtager sig hvilke opgaver.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Burhan G: Fylder 38 år den 20. januar

Wafande: Fylder 38 år den 21. januar

Christiane Schaumburg-Muller: Fylder 39 år den 26. januar

FISKENE

19. februar-20. marts

En lille uro kan give nogle ubalancer i dit humør. Du grubler meget over udfordringer, men det står hurtigt klart, at du ikke kan tænke dig ud af tingene. Du må handle. På grund af den uafklarede situation kan du handle overilet, så overvej afgørelserne en ekstra gang.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Nogle sager kan tage en uventet drejning – så se tiden an med større projekter eller aftaler. Der falder meget mere ro over dig op til weekenden, men du har en følelse af at være uretfærdigt behandlet. Det kan være i forbindelse med økonomiske sager eller af kolleger.

TYREN

21. april-21. maj

Der er blandede følelser på spil – på den ene side ser du meget realistisk på tingene. På den anden side har du en drøm, du håber, kan gå i opfyldelse. Derfor er det svært at se virkeligheden, som den måske er. Tag det hele med et gran salt, og nyd mulighederne.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du kan slappe lidt. Der stilles ingen krav, og du bliver knap så påvirket af, hvad andre mener. Du kan derfor gøre dig dine egne tanker, som for nogle nok vil virke anderledes og måske endda provokerende. Føler du en indre uro, så find yogamåtten frem, og meditér.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Dit håb om en uge med større frihed og måske nogle feriedage slukkes hurtigt. Forhindringer dukker op, og du må klare de udfordringer, det giver. Et samarbejde skal overvejes, og vælger du at gå ind i det, skaber det store forventninger.

LØVEN

23. juli-23. august

Tænk dig om, inden du tager beslutning om parforhold eller anden tæt relation. Det står hurtigt klart, at der ligger nogle forventninger. Det en god idé at forventningsafstemme, inden I fortsætter samarbejdet. Din partner har et noget anderledes syn på samarbejde.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du fornemmer god fremdrift. Du behøver ikke tage så meget hensyn til andre. Du har mange gode idéer i øjeblikket, og det kan være svært for andre at forstå, hvor det er, du vil hen med dine tiltag. Vent derfor med at præsentere dine planer for andre til et mere egnet tidspunkt.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Stemningen er bedre på hjemmefronten. Du forholder dig meget realistisk til facts, samtidig med at du også har forhåbninger, som slet ikke går i spænd med virkeligheden. Slå koldt vand i blodet, og hold dine ønsker for dig selv. Men man kan jo aldrig vide ...

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du er på udebane og har ikke den gennemslagskraft, du plejer at have. Du kan opleve, at andre sætter dagsordenen, og det har du det svært med. Pludselige hændelser kan dog dukke op ud af det blå, og som ændrer situationen, og det kan komme dig til gode.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du føler dig mere fri. Dog er det vigtigt, at du bevarer din sunde fornuft og ikke lader dig påvirke af alt for mange oprørstanker. Det giver en vis fremdrift at være progressiv, men det kan også blive for outreret. Du bliver nemt irriteret, hvis andre sætte en kæp i hjulet.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Et samarbejde er i fokus. Det er vigtigt for dig, at det er dig, der sætter dagsordenen, selv om det kan dæmpe gejsten hos din samarbejdspartner. Hvad der end bliver besluttet, så skal der findes en ny kurs. De gode idéer lader i øjeblikket vente på sig.

Sponsoreret indhold