Kendte6. maj 2020

Ugens stjerner: Jesper Asholt fylder 60 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/asholt.jpg
 (Foto: Aller Media)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 6. majtil og med tirsdag den 12. maj.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du har fået mere indflydelse, og du har det godt med at være mere synlig. Der er flere ting, som du lige skal undersøge, inden du føler, at du kan tale som ”eksperten”. Men det haster ikke. Jobområdet kræver ekstra opmærksomhed, og her kan du styre din utålmodighed.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Lars Mikkelsen: Fylder 54 år den 6. maj

Renée Toft Simonsen: Fylder 55 år den 12. maj

Cecilie Frøkjær: Fylder 52 år den 12. maj

FISKENE

19. februar-20. marts

Noget er blevet mere tydeligt for dig, og du får mulighed for at få det formuleret. Du er meget realistisk omkring dine tanker. Noget skal skabes på ny, og du vil gerne være med i processen og har også noget at tilbyde. Du kan løfte dig op og se tingene lidt fra oven.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Måske har du et projekt, hvor der bl.a. skal ansøges om økonomiske midler, så du kan få omsat nogle af dine usædvanlige idéer i praksis. Det er unikke konstruktioner, du har i gang, så du må omhyggeligt forklare dine sponsorer, hvad det egentlig går ud på.

TYREN

21. april-21. maj

Det er ikke så ligetil at skelne ting fra hinanden, som du tror. Du kan være i tvivl, og er du det, må du vente med at tage beslutning. Det er måske en samarbejdspartner, du ikke helt ved, hvordan du skal tackle. Der er følelser i klemme, men det er bare et nært venskab.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du får stor indflydelse på tingene omkring dig. Du markerer dig med din styrke og dit vid, og mange vil nikke anerkendende til det, du siger. Du har en beroligende udstråling. Der er også fokus på dit velbefindende. Måske kan en fastekur hjælpe.

KREBSEN

22. juni-22. juli

En forårsflirt kan tage form, men du har lidt svært ved at tolke signalerne. Derfor er det en god idé, at du ser tiden an, inden du tager initiativer. Vent gerne til weekenden med at gøre noget, for det er dér, at du vil få vished for, om der er tale om en romance.

LØVEN

23. juli-23. august

Der er flere spændende tiltag ifbm. arbejde og fremtiden. Indstil dig på at arbejde tæt sammen med en kollega. Det har I prøvet ofte og vil også denne gang finde ud af en rutine. Du skal ansøge om økonomiske midler til projektet, og der er gode muligheder.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Udlandet eller juridiske anliggender kommer i fokus. Tjek en ekstra gang, når det drejer sig om samarbejde. Er der misforståelser, skal de opklares nu! Sidst på ugen kan du dykke ned i dine følelser. Måske er det en person, evt. fra din fortid, som får minderne og glæden frem.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du skal sikre dig en ekstra gang, inden du laver nogen aftaler. Økonomiske sager kan være i centrum, og der må ikke være misforståelser. Det kan være en fordel at finde sunde vaner frem, for du kan have behov for at booste energidepoterne. Du har brug for en enkel kost.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Der skal ikke meget til for at få dit temperament og følelser i kog. Men når det hele er faldet lidt til ro, så er du igen skarp og kvik. Lad dig ikke påvirke af stærke og modsatrettede følelser. Men du kan næppe undgå at blive berørt. Boligen har din fulde opmærksomhed.

SKYTTEN

23. november-21. december

Det kan meget vel være, at du endelig er ved at få styr på din økonomi. Der er endda gode nyheder i den forbindelse, og det kan komme til at gøre en forskel. Skal du være god ved dig selv, så vil et wellnessophold være oplagt – og gerne midt på ugen.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Se tiden an, inden du tager fat på nye projekter. Du er kun lige begyndt på noget nyt, og det kan være svært at overskue, om du er på rette kurs. Du vil nok føle, at tingene er gået i stå, og at du ikke kommer nogen vegne. Så vær tålmodig, og se tiden an.

Sponsoreret indhold