Kendte1. oktober 2021

Ugens stjerner: Frank Arnesen fylder 65 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 29. september til og med tirsdag den 5. oktober.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du har fin kontakt med en, der har den viden, som du har brug for. Samarbejdet kan bringe dig et langt stykke videre i dine ”undersøgelser”. Er du vedholdende, kommer du i mål. Du skal gøre dig forståelig, for nogle kan have lidt svært ved at forstå, hvad du mener.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Sebastian Dorset: Fylder 51 år den 29. september

Lars Knutzon: Fylder 80 år den 1. oktober

Cecilie Beck: Fylder 51 år den 2. oktober

FISKENE

19. februar-20. marts

En person i din kreds har lidt svært ved at tilpasse sig, og du prøver at hjælpe. Men det går ikke helt, som du forventer. Du kommer til at bruge mere tid, end du måske har til rådighed. Du giver dog ikke op, da du har en fornemmelse af, at alle muligheder skal afprøves.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Hold fast i dine planer, og fortsæt ad den vej. Skal du markere dig, skal det gøres på en forsigtig og pædagogisk måde, hvis du skal vinde gehør for dine tiltag. Spar på krudtet, og vent med at fyre alle dine gode idéer af, til tiden er bedre egnet for fremstød.

TYREN

21. april-21. maj

Lyt til din intuition, men hold det for dig selv, for du får ikke medhold, før du har en fyldestgørende og fornuftig udlægning af dit syn på sagen. Du har ikke din sædvanlige gennemslagskraft, så hold lav profil – især midt på ugen, hvor du fornemmer en vis modstand.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du er ved at komme dig over sidste uges forstyrrelser. Nu ser du nok anderledes på tingene, og derfor kan det være en god idé, hvis du ændrer dit udgangspunkt. Tiden er god til research, finde flere informationer og høre andres meninger. Det giver stof til eftertanke.

KREBSEN

22. juni-22. juli

En super uge venter med gode chancer, hvis du skal promovere dig selv. Hold ved din plan, og lad dig ikke påvirke af andre. Du er godt kørende, især når du er målrettet. Du viger helst ikke fra dine aftaler, og så kan nogle evt. synes, at du er ”kedelig”.

LØVEN

23. juli-23. august

Du er velformuleret, underholdende og sjov at lytte til. Udnyt de gode vilkår til at sprede dine budskaber. Der er mange, som lytter til dig, og som også har nogle høje forventninger til dig. Det bliver du mere tændt af. Det er specielt nu, at det gør sig gældende.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du har behov for at sætte farten lidt ned og undersøge, om du har alle de oplysninger, som du har brug for. Du kan tage det stille og roligt, der er ingen grund til stress, for du har masser af tid til at foretage research. Vigtigt er det, at du finder den indre ro og balance.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Blandede følelser præger ugen. Du kan svinge meget i humør, og det kan knibe med at være optimistisk. Bedst er det at være fri for sociale aftaler for at undgå stress. Meditation og yoga giver god mening og forhåbentlig også et roligere sind.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Meditative omgivelser vil give dig stort velvære. Du har behov for at holde lav profil og finde den indre ro og balance på de indre planer. Ingen forventer noget af dig i denne uge, så det kan lade sig gøre at holde en lille form for ”ferie”. Det giver dig mere overskud.

SKYTTEN

23. november-21. december

En af dine venner er ikke helt med på dine tiltag. Du er måske for teoretisk i din tankegang, og vedkommende har en anden måde at forstå tingene på. Altså må du være mere pædagogisk i din fremlægning. Dine idéer er gode, men måske lidt for snørklede for andre.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Der er fokus på jobområdet og på dine fremtidige ønsker i forhold til arbejde. Du står stærkt, og derfor bør du udnytte de gode vilkår. Du fremstår stærk, målrettet og klarhovedet, og det kan åbne de rette døre for dig. Dog bør du være klar og tydelig i din kommunikation.

Sponsoreret indhold