Kendte 19. oktober 2021

Ugens stjerner: Cecilie Haugaard Nissen fylder 31 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 20. oktober til og med tirsdag den 26. oktober.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du hilser nye tiltag i familien velkommen, men du kan ikke styre eller kontrollere, hvordan det vil folde sig ud på sigt. Det må du acceptere og stole på, at andre har tillid til de igangværende projekter, der i øvrigt kan vende op og ned på familie- eller boligsager. 

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Mikkel Hansen: Fylder 34 år den 22. oktober

Cecilie Hother: Fylder 43 år den 22. oktober

John Sivebæk: Fylder 60 år den 25. oktober

FISKENE

19. februar-20. marts

En fornemmelse af, at tingene begynder at løse sig op, begynder at melde sig. Efter en lang dvale-periode kommer du i omdrejninger og kan bedre planlægge den kommende tid. Andres meninger har påvirket dig meget. Nu begynder du at handle mere selvstændigt.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Modsatrettede indflydelser gør sig gældende. Du mærker stor opbakning fra dit netværk og dine venner. Mulighederne synes at være uendelige. Men virkeligheden banker på, og du må bøje dig for nogle principper, som du ikke kan overvinde lige nu.

TYREN

21. april-21. maj

Din nysgerrighed er i øjeblikket centreret om psykologiske emner. Du spænder over et bredt interesseområde, som tilsyneladende bedst kan forstås, når du trækker dig lidt tilbage og opholder dig i meditative omgivelser. Fredag vil kunne give dig åndelige oplevelser. 

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Nu begynder du at kunne skue fremad, trække vejret mere frit, og du kan lægge planer for den kommende periode. Nu har du alle de oplysninger, som du har brug for. Kreativiteten blomstrer i øjeblikket i og omkring dig, så du bør tage dig tid til at folde dig ud.  

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du bør færdiggøre nogle opgaver i forbindelse med familie eller bolig. Sidst på ugen mærker du et stemningsskift, hvor du bl.a. bliver følelsesmæssigt mere nærværende, og hvor du får en fornemmelse af at få mere fast grund under fødderne.   

LØVEN

23. juli-23. august

Det er vigtigt, at du med ord og handlinger går diplomatisk til værks. Det kan være en kunst at finde den rette balance. Du vil gerne bestemme, men der er modstand. Ved ugens slutning skifter du humør, og du kan blive meget direkte og sarkastisk.  

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du fornemmer en større frihed, hvor vejen nu er banet for, at du kan komme videre med dine projekter og med din tilværelse. Nu har du alle informationer, som du har brug for og kan også økonomisk få puslespillet til at gå op. 

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du aner muligheder, som du måske ikke tidligere har været opmærksom på. Du kan have lyst til at udvide dine cirkler. Mange af de ideer, du har haft den sidste tid, bliver nu mere konkrete, og den kommende tid vil vise, om de holder vand.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Din gennemslagskraft er ikke mærkbar i øjeblikket, så hold lav profil. Men du har også heldet med dig, og det bør du benytte dig af. Boliganliggender er især begunstiget. I weekenden dukker der tanker op forbundet med fortiden, som måske forhindrer dig i at handle.  

SKYTTEN

23. november-21. december

Et længe ventet vendepunkt indfinder sig. Det giver dig stor optimisme og også mod på at gå videre med nogle planer, som du har arbejdet på siden foråret. Nu har du fundet en strategi og kan komme videre. 

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Dit fokus er på bolig- og familieanliggender. Er der uforløste sager, så vil de komme op til overfladen. Du kan blive overrasket over utilfredshed med familieforhold. Du har helt klare ideer om, hvordan tingene skal være. Du tager gerne diskussionen – en gang mere.     

Sponsoreret indhold