Kendte 11. maj 2021

Ugens stjerner: Cecilie Frøkjær fylder 53 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra tirsdag den 11. maj til og med tirsdag den 18. maj.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Flere i familien er uenige med dig, og du vil hverken lytte eller ændre holdning. Det efterlader dig i en position, hvor du kan føle dig ”udenfor”, men det har du så selv valgt. Senere sker der nogle konstruktive og kreative ting, hvor andre følger op på dine ideer.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Jacob Haugaard: Fylder 69 år den 12. maj

Jesper Christensen: Fylder 73 år den 16. maj

Divya Das: Fylder 43 år den 17. maj

FISKENE

19. februar-20. marts

Du har ikke så meget medvind, som du plejer. Hold lav profil, og vent med at sætte nye projekter i søen til tidligst i næste uge. Du kan gøre opgaver færdig senere – en fordel for dig – for lige nu er det ikke så nemt at få enderne til at mødes og blive tilfreds.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Tempoet er for lavt, og du irriteres over træghed. Du bør koncentrere dig om det økonomiske i dine projekter. Mange vil gerne byde ind på dine ideer. Men der er kun én person, som har penge til det på længere sigt. Vær opmærksom på, hvem det mon kan være.

TYREN

21. april-21. maj

Du bør skifte standpunkt. Et projekt, der dukker op sidst på ugen, bør du ikke spilde tid på. Det er for besværligt og er med stor sandsynlighed bare en døgnflue, så slip ideen. Sidst på ugen fornemmer du et skift i tempo. Hold jordforbindelsen, og følge din fornuft.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

En ny situation opstår, og du skal vænne dig til et højere tempo. Du nyder, at der igen er et aktivt flow, og at du frit kan tage føringen i projekter. Men afslut dine opgaver, før du kan komme videre med alle de nye spændende ting. Gør klar til nyt på skrivebordet.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Det kan være svært at finde fælles fodslag med en samarbejdspartner, som har sine egne arbejdsmetoder, som ikke stemmer overens med dine. Derfor vælger du nok at skyde en løsning af problemet til en anden gang. Senere på ugen kan du arbejde mere frit.

LØVEN

23. juli-23. august

Dine ambitioner går mest på din egen person og inkluderer ikke din partner. Det kan der komme en større sag ud af, og der er ikke en løsning lige nu, så det giver frustrationer. Du får tid til at tænke dig om, og måske kommer der en mere praktisk løsning på problemet.

JOMFRUEN

24. august-23. september

En opgave driller, men få det klaret, for ellers kommer det i anden række og bliver en klods om benet på dig senere. I løbet af ugen fornemmer du et klart temposkift, og der kommer fart på nye arbejdsprojekter. Du påtager dig gerne flere opgaver på en gang.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Træk på dine erfaringer, men måske er der også hjælp at hente hos familien. Under alle omstændigheder er din udstråling stærk. Den får du brug for i en evt. kærlighedsaffære, hvor du ikke helt kan få følelser og fornuft til at gå op i en højere enhed.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du drømmer om fjerne kyster, men det ser ud til, at du må vente lidt endnu med at få dine rejsedrømme opfyldt. Dyrk det sociale fællesskab på de nuværende betingelser. En af dine nærmeste venner starter nye projekter – du overvejer at være behjælpelig.

SKYTTEN

23. november-21. december

Den hjælp, du får tilbudt, er næppe fyldestgørende, og derfor bør du ændre taktik og planer. Nye tiltag venter lige om hjørnet, men vent, inden du sætter alle dine kræfter ind. Et snarligt skift er på vej, så start ikke nye projekter op før tidligst i næste uge.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Ugen starter trægt, og det kan være svært at få et tæt samarbejde til at fungere tilfredsstillende. Brug derfor ikke for meget tid på sagen, for det løser sig ikke lige nu. Få i stedet dine kreative sider i spil. Der er gode muligheder for at starte på ny eller genoptage nogle interesser.

Sponsoreret indhold