Kendte8. september 2021

Ugens stjerner: Caroline Fleming fylder 46 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 8. september til og med tirsdag den 14. september.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Fokus på familien og boligen. Det kan være overraskelser, så vær åben over for ændringer eller nyskabelser. Du skal have tid til at tænke over det, før du kan vise din begejstring. Desuden kan et økonomisk anliggende komme i spil, når det gælder nyanskaffelser.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Preben Elkjær: Fylder 64 år den 11. september

Frank Hvam: Fylder 51 år den 12. september

Carsten Bang: Fylder 56 år den 12. september

FISKENE

19. februar-20. marts

Kærlighed og romantik kan være i centrum. Udnyt mulighederne – måske drejer det sig om en person, du tidligere har kendt. Lige nu er I på bølgelængde. Du bør dog ikke tage nogen endelige beslutninger vedrørende relationen foreløbig, da du befinder dig i en overgangsfase.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Energien er høj. Du kan trække på dine erfaringer, og udadtil virker du psykisk stærk. Det vil formentlig få flere af dine nære til at trække på din styrke. Nye projekter skal sættes i søen, og det vil især handle om at få hverdagen ind i nogle nye og bedre rammer.

TYREN

21. april-21. maj

Du har travlt, for der er meget arbejde. Men det er opgaver, som du tidligere har haft med at gøre, så nu skal du bare gøre dem helt færdige. Der kan opstå lidt bøvl i den forbindelse, hvor du bliver nødt til at ændre lidt i konceptet for at få det til at ”passe”.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Næsten lige meget hvad du beskæftiger dig med, og hvem du er sammen med, så har du den diplomatiske rolle. Det er ikke noget problem, for du kan nemt få andre til at ”spille” sammen. Derudover kan du få kærligheden i spil, for du er mere flirtende, end du plejer.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du har mange praktiske gøremål. Heldigvis har du kræfterne til det, og egentlig trives du godt med, at der er aktivitet og stor bevægelighed i tingene. Det kan være en god idé at involvere, f.eks. naboer, i dine planer for sandsynligheden for, at de gerne vil hjælpe til, er stor.

LØVEN

23. juli-23. august

Nye tiltag dukker op. Du kan blive overrasket, men også lettet, for du får mere frihed til nogle faste arbejdsprocedurer. Økonomisk er det klogt at få overblik, for det kan være, at der gemmer sig nogle værdier, som du enten har glemt eller overset.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Andre kan være interesseret i meninger, og du gør meget ud af at gøre alle tilpas. Det får du stor succes med. Det handler om at finde en god balance i tilværelsen, så du kan fungere optimalt. En pludselig indskydelse kan resultere i en spontan rejse.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du har det godt, og denne uge har meget at byde på. Du har held i kærlighed, hvor du evt. tager kontakt til en tidligere partner. Læg fortiden bag dig, så du/I kan komme videre rent følelsesmæssigt. I weekenden fornemmer du et skift, hvorefter du bliver mere tankefuld.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du ved lige præcis, hvordan du skal tackle nogle udfordringer, så du kan træde til, hvor der er behov, og med kort varsel. Du har erfaringer fra tidligere, som nu kommer dig til gode. Der sker nye tiltag, og du er formentlig primus motor. Påtag dig ikke for mange opgaver.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du kan være heldig at møde en, som du med det samme er på bølgelængde med. Udnyt de muligheder, det giver, og sammen kan I få en hyggelig stund og måske også lægge fremtidsplaner. Idéerne står i kø, og I supplerer hinanden vældig godt.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du er leveringsdygtig i specialer – måske inden for et særområde, og fokus vil være på dig og det, som du kan levere. Det kan give dig et skub videre i en bestemt retning og gøre tilværelsen lidt sjovere og mere indholdsrig. Få nogle tanker på plads, og få sat struktur på dem.

Sponsoreret indhold