Kendte 12. oktober 2021

Ugens stjerner: Anne Laxholm fylder 70 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 13. oktober til og med tirsdag den 19. oktober.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du får kontakt med en med relation til familien eller til dit faglige netværk. Du står meget fast på dine synspunkter, men i denne uge er der chance for, at én, der står dig nær, kan få dig til at se på en sag med lidt andre øjne. Om det kan ændre dit synspunkt, vil tiden vise. 

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Prins Christian: Fylder 16 år den 15. oktober

Rune Klan: Fylder 45 år den 15. oktober

Thomas Helmig: Fylder 57 år den 15. oktober

FISKENE

19. februar-20. marts

Du går måske ud fra, at alt synes at kunne lykkes i øjeblikket – hvilket da heller ikke er forkert. Hvo intet vover, intet vinder! Du har en styrke i at tro på, at tingene går den rigtige vej, hvilket er det første store skridt fremad. Giv dig selv lov til at ”shine”.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du kan føle pres fra to sider. Hold lav profil, og prøv på bedste diplomatiske vis at gøre alle tilfredse. Særligt en person prøver at overtale dig til at tage parti. Det bør du ikke gøre nu, men hold en konstruktiv dialog i gang uden at tage stilling til nogen eller noget. 

TYREN

21. april-21. maj

Du har en god selvfølelse og er tilpas. Meget kan lade sig gøre, og det bør du benytte dig af. Jobopgaver kan blive færdige til tiden, og du formår i denne uge at formidle dine synspunkter på en underholdende, vis og fremsynet måde. Du vinder terræn.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Der er stor kærlighed i luften – så find den rette balance. Hvis du holder lidt igen, kan det misforstås, så du bør melde ud, hvad du tænker og føler. Du har behov for lige at vende skråen vedrørende dine følelser, og det er helt naturligt at være åben omkring det. 

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du har en plan, og du er ikke i tvivl om, at du er på rette vej. Indstil dig på, at meget skal ændres undervejs. Lyt gerne til de råd, du får af en erfaren person, og gør det så til dit eget projekt. I weekenden kan du mærke et større pres fra en partner/kæreste – som sædvanlig.

LØVEN

23. juli-23. august

Du har ordene i din magt – så fortæl dine samarbejdspartnere, hvad du bl.a. mener om dem. I kan udrette meget – tankerne og idéerne er højtflyvende – sørg for, at det også omsættes i praksis. Sidst på ugen slår kræfterne næppe til til alt, du gerne vil.   

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du har brug for at gennemtænke nogle ting og måske også for at hvile ørerne lidt. Du har skullet høre meget på det seneste. Find ud af, hvad du selv mener. Stemningen er god i familien, og især én sætter gang i forbedringer i boligen. Det vækker begejstring. 

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Kærligheden kan måske konsolideres. Mangler du inspiration til at finde ord og vendinger, så er hjælpen lige ved hånden, hvis bare du er opmærksom på det. Du har store forhåbninger til fremtiden og til mulighederne for et konstruktivt kærlighedsliv.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du må være tålmodig – du har ikke den fornødne gennemslagskraft. Saml koncentrationen til dine planer. Familie- eller boligprojekter er i centrum, og der er store planer i gang. Du er på rette spor, du mangler blot lidt endnu for at kunne etablere et solidt fundament.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du har meget faste holdninger, som du gerne deler ud af. Du bør benytte dig af chancen for at få spredt dine tanker i større forsamlinger. En ven har mulighed for at give dig ”taletid” i et forum, hvor du kan blive set og hørt i de rette kredse.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du har nemt ved at dyrke tankeeksperimenter – find ud af, om de også holder i virkeligheden. Der er stor aktivitet i forbindelse med dit arbejde, eller du prøver at finde den rette balance i arbejdslivet. Måske påtager du dig mere, end du har kræfter til. 

Sponsoreret indhold