Kendte1. juli 2020

Ugens stjerner: Anders Matthesen fylder 45 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anders_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 1. juli til og med tirsdag den 7. juli.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du har fokus på familien. Er der noget, som ikke er, som det skal være, er det oplagt at ændre på det nu. Det er en god idé at uddelegere opgaverne, så ingen er i tvivl om hvem, der har hvilket ansvar. Det kan give lidt surmuleri - det tager du med ophøjet ro udadtil.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Andrea Elisabeth Rudolph: Fylder 44 år den 1. juli

Tim Christensen: Fylder 46 år den 2. juli

Fie Laursen: Fylder 24 år den 3. juli

FISKENE

19. februar-20. marts

Følelserne sidder udenpå tøjet. Måske handler det om, at du er ved at forandre noget – mere eller mindre bevidst. I forhold til dine ønsker fremover kredser tankerne, og du er i gang med at luge ud i vennekredsen. Du vil ikke underlægge dig flere dominerende individer.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

De begivenheder, der udspiller sig i den kommende tid, får betydning resten af året. Dine initiativer bliver altså langsigtede. De projekter, du påbegynder, vil være tempofyldte, og der sker en masse, som du hele tiden skal følge op på. Sådan kan du styre din utålmodighed.

TYREN

21. april-21. maj

Du mærker fremgang i alle dine tiltag. Men du bør give dig god tid til at genoverveje beslutninger taget de sidste fire uger. En pludselig trang til at gøre noget andet, end du plejer kan dukke op i starten af ugen. En a-ha oplevelse kan vente i weekenden.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Tingene kan udvikle sig i en anden retning end forventet for tiden. Vigtigt er det i denne uge, at du får tid til dig selv. Du har ikke det store overskud til at skulle tage dig af andre lige i øjeblikket. Du må, i den forbindelse, tage revanche senere hen.

KREBSEN

22. juni-22. juli

En af dine nærmeste kommer særlig tæt på dig. Vær opmærksom på, om du ønsker denne nærhed. Du kan nemt komme til at drage omsorg for vedkommende, og det kan være spild af gode kræfter. Tænk dig derfor om en ekstra gang, inden du investerer din tid her.

LØVEN

23. juli-23. august

Der er fokus på dit velbefindende. Har du skavanker, vil det være oplagt at få gjort noget ved det nu! Hverdagens opgaver kan være mere i centrum end normalt, og der kan være god grund til at lægge nogle vaner om. Men hvis ikke du er klar, så vent!

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du tilbringer en del tid sammen med en nær venner. Hvem af jer, der har mest behov for nærhed og støtte er svært at vide! Hvis du føler dig lidt presset, så forventer du sikkert opbakning fra din bekendte. Men det kan være, at du bliver slemt skuffet i den forbindelse.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du vil bruge tid på familie- og boliganliggender. Projekter, der startede i april måned, kan blive færdige. Måske forandrer, renoverer eller fornyer du nogle ting i hjemmet – eller større ændringer indfinder sig i familien. Temaet er ikke nyt for dig.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du er på hjemmebane. Energien er vendt tilbage, og du kan langt bedre overskue dagligdagen. De ideer, du får, kommer du til at arbejde med resten af året. Ingen grund til hast for der er masser af tid til at idéudvikle. Er du studerende, kan du finde på at skifte fag.

SKYTTEN

23. november-21. december

Har du i længere tid overvejet at foretage nogle større ændringer, er tiden velegnet lige nu. Økonomiske anliggender er et centralt emne og meget afhænger af, hvordan din indtjening er. Lige nu kan det gå begge veje og der er grund til optimisme.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Tanker er i gang i forhold til, hvad du ønsker at prioritere i tilværelsen. Giv dig god tid til at tænke ændringer igennem og vent med at tage endelig beslutning, til du er mere afklaret omkring hvad du vil. En nær bekendt er i centrum midt på ugen.

Sponsoreret indhold