Kendte8. januar 2020

Ugens horoskop: Vincent og Josephine fylder ni år

Er du født i stenbukkens tegn, deler du horoskop med kendte ansigter som Ghita Nørby, Tina Lund og Mads Langer. Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vincent_og_josephine_1.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 8. januar til og med tirsdag den 14. januar.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

For at imødegå de ændringer, der finder sted, er det en god idé, hvis du går med og ikke imod de tiltag, der sker. Det er godt at være skeptisk, men på sigt bliver du glad for at komme videre i teksten, selv om det ikke er nemt for dig med større forandringer.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Ghita Nørby: Fylder 85 år den 11. januar

Tina Lund: Fylder 39 år den 14. januar

Mads Langer: Fylder 36 år den 14. januar

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Enten skal du være åben om dine følelser eller lukke af, så ingen får chance for at se, hvad der rører sig i dit indre. Sæt ord på de erkendelser, der falder dig ind, og vurdér, om du ønsker at delagtiggøre andre. Yoga og mindfullness er gode redskaber til at skabe indre ro.

FISKENE

19. februar-20. marts

Der er forhindringer forude, men det er ikke noget, du bruger tid på lige nu. I stedet koncentrerer du dig om at finde støtter i dit faglige netværk, som skal tale din sag, hvis det skulle blive nødvendigt. Stærke kræfter er sat i gang for at modarbejde nogle af dine tiltag.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Når du har fundet ud af, hvilke regler der gælder, kan du bedre målrette dine projekter. Rejser kan være en del af programmet – men det kan også handle om, at du skal finde vej i et område, som du endnu ikke kender. Det kan være i retsvæsnet eller spirituelt.

TYREN

21. april-21. maj

Der kan være lidt stille på jobområdet, så du kan se nærmere på opgaver, der længe har ligget på dit bord. Du finder ud af, at der er sager, der skal være færdige nu, og du får travlt med at få afsluttet og bundet sløjfe. Videreuddannelse kan være en af årets udfordringer.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Meget skal falde på plads. Måske venter du på en afgørelse? Du vil med stor sandsynlighed afslutte nogle sager, som længe har ligget og ulmet. Det er tid til en afklaring, og du skal beslutte, hvad du vil. Du skal aktivt være med til at afgøre, hvad der skal ske.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du skal træffe et valg. At du er idealistisk i dit grundsyn, er alment kendt, og derfor vil din endelige beslutning ikke undre nogen. Samarbejde er særligt aktuelt, og du skal beslutte, om et teamwork skal bevares eller afsluttes. Du kan føle dig tvunget til at fortsætte.

LØVEN

23. juli-23. august

Din intuition er stærk, men det bliver nok lidt sværere at stole på dine fornemmelser senere på ugen. Du bliver konfronteret med nogle meget konkrete ting, som du skal forholde dig til, og som sikkert er arbejdsrelaterede. Føler du dig presset, kan tingene gå i baglås.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Det er muligt, at kærligheden har førsteprioritet. Det kan bringe dig højt op over skyerne, men også dybt ned i nogle erkendelser. Det gælder om at være realistisk. Måske er det nødvendigt at starte forfra med helt andre værdisæt og ønsker for kærligheden.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Meget er under nødvendig forandring. Du er sandsynligvis ikke selv i centrum for ændringerne, men kan se, hvor meget de andre i familien arbejder for at finde en vej frem. Det kan blive fundamentet til et nyt kapitel, og du kan efterfølgende se det positive i det hele.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Der er særlig fokus på din måde at kommunikere på. Du er meget direkte og seriøs i dine henvendelser. Selv har du det godt med at være tydelig, men det er muligt, at du ændrer holdning til nogle af dine mærkesager. Varige ændringer, som er tænkt grundigt igennem.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du skal lige vænne dig til nye betingelser. Du har startet året med besparelser – store summer, som du enten har minimeret eller helt skåret væk. Det vil på sigt give den ønskede effekt. Nye værdisæt er kommet til, og det er helt fundamentale basisting, der tæller.

Sponsoreret indhold