Kendte15. maj 2020

Ugens horoskop: Ulla Terkelsen fylder 76 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ulla_terkelsen_3.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 13. maj til og med tirsdag den 29. april.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Første etape af et projekt er klaret, og nu er det tid at finde ud af, hvad de næste tiltag skal være. Giv dig god tid, for du har ikke den færdige løsning klar. Du får muligvis hjælp fra en person, som matcher dig godt. Måske er du på kærlighedsstien og møder en potentiel partner.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Sys Bjerre: Fylder 35 år den 15. maj

Lars Løkke Rasmussen: Fylder 56 år den 15. maj

Christian Degn: Fylder 41 år den 18. maj

FISKENE

19. februar-20. marts

Du føler dig lidt mere frigjort nu end tidligere. Du kan ånde lettet op. Det giver dig lyst til at tage kontakt til en person, der lige nøjagtig ved, hvordan vedkommende skal tackle dig. Du er meget realistisk i øjeblikket, og dine ord bliver værdsat i disse dage.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du har et markant skift i humør og energi i løbet af ugen, så det falder naturligt at være mere meditativ og mærke efter, hvordan du egentlig selv har det. Vend blikket indad. Du har brugt mange kræfter på mentale udfordringer, nu skal du slappe af. Lad intuitionen råde.

TYREN

21. april-21. maj

Du har igen mange bolde i luften. Sæt farten lidt ned, og vælg kun de vigtigste projekter. Dem skal du bruge lidt flere kræfter på end normalt. Tag dig tid til at foretage research. Du får hjælp fra en, der står dig nær, og som er vant til at håndtere mange informationer.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Der er travlt med at få afsluttet nogle ting, og det kan give lidt udfordringer. Du kommer i fuld gang med at arrangere og strukturere en masse nye tiltag. Udlandet kan være i fokus, men det kan også dreje sig om juridiske spørgsmål, der skal klares.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Denne uge bliver mere fredfyldt end længe. Nyd roen, og lad de erfaringer, som du efterhånden har tilegnet dig, komme dig til gode. Alt ordner sig. Samarbejde er i centrum, og her har du lært, hvilke knapper du skal trykke på for at få det, som du gerne vil have det.

LØVEN

23. juli-23. august

Der er gode nyheder – evt. i forbindelse med dit fysiske velbefindende. Der er healende kræfter i gang, og du kommer dig hurtigt. Du genfinder din styrke, du har accepteret forandringerne på hverdagsområdet. Du kan nu se de fordele, som det har ført med sig.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Der skal tænkes i helt andre baner, og du har allerede en masse idéer til, hvordan du kan tilrettelægge div. planer og være meget struktureret. Det er der behov for, og det, som du skal koncentrere dig mest om, det er at få forklaret dine hensigter på en forståelig måde.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Hvis du er i gang med et informationstungt projekt, er det en god idé at gøre noget ekstra ud af at opspore manglende oplysninger. Det vil komme dig til gode senere. Forbered dig på at være selektiv i forhold til dine opgaver. Det er den bedste måde at løse tingene på.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Det er oplagt, at du lægger din strategi om. Du bør i højere grad lade intuitionen råde og lade tankemylderet bag dig. Fornemmelser kommer til at være dit kompas i den kommende periode. I stedet for at gå lige efter målet kan du komme lige så langt ad andre veje.

SKYTTEN

23. november-21. december

Måske synes du ikke, du kan komme ret meget længere. Tiden er inde til at reflektere og planlægge dine næste skridt. Det er nødvendigt at være tålmodig og gå endnu mere i dybden. Et lyspunkt i weekenden giver dig optimisme og kræfter.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Det er et godt tidspunkt til praktiske gøremål. Du bliver i godt humør af at få klaret nogle af dine hængepartier. Har du f.eks. skriveopgaver, er det en god idé at få dem klaret. Er du selv ”handyman/-woman”, er tiden særdeles velegnet til at smøge ærmerne op.

Sponsoreret indhold