Ugens horoskop: Ulf Pilgaard fylder 80 år

Ulf Pilgaard fylder 80 år den 15. november.

Ulf Pilgaard fylder 80 år den 15. november.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 11. november til og med tirsdag den 17. november.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du kan i løbet af ugen få en god idé. For der viser sig pludselig nogle muligheder på arbejdsmarkedet, som du ikke tidligere har fået øje på, der giver dig lyst til at søge job, som kan tilfredsstille dine ambitioner og interesser. Du ser tilværelsen i et andet lys. 

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Annette Heick: Fylder 49 år den 12. november

Søs Egelind: Fylder 62 år den 13. november

Sussi Nielsen: Fylder 65 år den 14. november

FISKENE

19. februar-20. marts

En vigtig afgørelse skal tages – evt. hvorvidt du skal engagere dig i et projekt med andre eller køre solo. Tiden er inde til, at du spørger dig selv, hvad der er vigtigst for dig. Normalt fungerer du bedst, når du kan køre på frihjul, er uafhængig og kan følge din intuition.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Et samarbejde er i fokus. Det handler om at finde en god balance i relationen. Hvis ikke I kan finde den, skal ansvarsfordelingen måske være anderledes – eller I skal omtænke jeres samarbejde. Snart forbedres din situation, og din handlekraft kan komme i frit spil.

TYREN

21. april-21. maj

Du er nødt til at tale godt for din sag, da en anden person trækker tingene i en helt anden retning. Det kan være en udfordring at finde ud af, hvad du egentlig mener i et særligt anliggende, som vil komme i fokus. Du opdager, at gamle principper ikke længere dur.  

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du finder mere tid til dig selv, og du kan gå i dybden med nogle arbejdsopgaver. Du bør bruge din skelneevne for at finde ud af, hvad der er op og ned. Måske er der lagt op til en form for detektivarbejde – så er du lige den rette person på rette sted og rette tidspunkt.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Stjernerne lægger op til en god uge, hvor du kan få et ønske opfyldt, men du skal også tro på, at det kan lade sig gøre. Du er i dit kreative hjørne, hvilket dine nærmeste kan nyde godt af. Tingene fungerer dog bedst for dig, hvis alt er inden for nogle faste rammer.

LØVEN

23. juli-23. august

Ugen er perfekt egnet til at skrive en jobansøgning. Du er lige i form til at formulere og give en spændende beskrivelse af dig selv og dine kompetencer. Derudover så har du stor gennemslagskraft i øjeblikket, hvilket tydeligt skinner igennem.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du har mulighed for at gå dybere i tingene. Du får chancen for at formulere fornemmelser til personer omkring dig – evt. søskende. Stemninger, som du ikke tidligere har oplevet, dukker op til overfladen, og i den forbindelse kan du meget bedre give udtryk for dine følelser.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du er ikke helt afslappet – især når det gælder en relation og et samarbejde. Det kan være en udfordring at finde et fælles fodslag. Der må altså andre midler i brug, og du tilrådes at gøre det, som fungerer bedst for dig, og så må hensynet komme i anden række.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du er ikke så energisk, som du plejer at være, og du tænker på at gøre noget ved sagen. Et vendepunkt sidst på ugen hjælper med til, at det kan lade sig gøre at finde kræfter til at påbegynde nogle nye tiltag. Du mærker så småt livsgnisten og entusiasmen tændes igen.  

SKYTTEN

23. november-21. december

Dagene i denne uge kan blive mindeværdige. Måske tager du en beslutning, du længe har gået og grundet over. Du har erkendt, at tingene ikke kan fortsætte på samme måde, så det er oplagt at gøre noget effektivt ved det nu. Sidst på ugen falder det hele på plads.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du føler dig mere frigjort, og du får afsluttet nogle hængepartier, som du har bøvlet med i de sidste par år. Hvad der sidenhen skal ske, er tanker og beslutninger, som du må vente med, da du ikke helt ved, hvor du er på vej hen i et bestemt anliggende. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close