Kendte 2. april 2020

Ugens horoskop: Thomas Blachman fylder 57 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 1. april til og med tirsdag den 7. april.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Vent og se tiden an, inden du kaster dig ud i nye tiltag. Vejen er ikke helt banet for, at tingene kan lade sig gøre lige nu. Vent til senere på ugen, da vil der være meget mere klarhed. Du får hjælp og støtte – evt. fra dine børn – sidst på ugen, og det gør dig særligt glad.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Brian Nielsen: Fylder 55 år den 1. april

Bjarne Riis: Fylder 56 år den 3. april

Ditte Ylva Olsen: Fylder 43 år den 6. april

FISKENE

19. februar-20. marts

Der er lagt op til løsning af en problemstilling. Men det er ikke sikkert, at du behøver at tage dig af det lige nu. Du får mulighed for at arbejde med tingene flere gange i løbet af året og kan vente med en afgørelse. Men hvis du er afklaret, så bare kom videre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du skal vænne dig til nye omgivelser, at arbejde mere i gruppesammenhæng, og endelig skal du finde nye veje, da det spor, du er inde på, måske ikke fører i den ønskede retning. Du må tage dig tid til at overveje og gennemtænke nøje inden en endelig beslutning.  

TYREN

21. april-21. maj

Opgaver skal helst være færdige inden fredag. Så kan du i weekenden koncentrere dig om nye tiltag. Du vil være meget optaget af nogle økonomiske spørgsmål, som kan gå i flere retninger. Få et overblik, og når du har det – i løbet af søndagen – så er du godt kørende.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du kan være i tvivl om, hvilken retning du skal gå – i forbindelse med arbejde, men også i livsspørgsmål. Lad uklarheden råde denne uge med, og stil så skarpt, og find din videre vej frem. Måske ser du pludselig meget tydeligt, hvor du skal bevæge dig hen.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Det bliver en spændende uge med samarbejde og jobmuligheder. Et særligt bekendtskab kan være en god chance for dig til at rykke et stort skridt i den retning, du ønsker. Og så kan du få fodfæste i et bestemt miljø, som du længe har ønsket at træde nærmere ind i.

LØVEN

23. juli-23. august

Der kan ske noget afgørende i fbm. parforhold og samarbejde. Enten går det hele op i en højere enhed, eller I finder ud af at stoppe, mens legen er god. Det kan også være, at der skal et helt nyt koncept til, for at man kan fortsætte med at samarbejde.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Samarbejde og kærlighedsforhold er i centrum. Måske møder du din drømmepartner? Hvis ja, så nyd selve kærlighedsrusen, og glem alt om at analysere hele forløbet til næste uge, hvor du ser mere klart. Alle former for samarbejde er der grund til at se nærmere på – senere!

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Få gjort hængepartier færdige – inden weekenden. Et skift i dit humør og energi mærkes fredag, og det er nemt at have flere bolde i luften. Mange tanker kommer i spil, og det er vigtigt, at du får sat struktur på alle de gode ideer, så du bedre kan handle og beslutte. 

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du får mere energi, og der kommer mere fart på tanker og ideer. Men nogen eller noget stikker en kæp i hjulet på dine, måske lidt vilde, planer. Accepter det, og lær af situationen, og tænk tingene igennem, inden du kaster dig ud i dine nye tiltag.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du kommer måske til at bryde et tabu, når du vælger at fortælle andre om din økonomiske situation. Man er ikke vant til, at der tales så åbent om den slags, men du synes ikke, at du har andre valg. Det vil være en stor lettelse for dig at få sat ord på det, som optager dig.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Det kan være svært at gennemskue, om du skal sige ja til et samarbejde. Du føler dig meget energisk og klar til at gå i gang, men et samarbejde kan også virke som en klods om benet. Du får en hjælpende hånd i weekenden og afklaring vedr. samarbejde. 

Sponsoreret indhold