Kendte1. januar 2020

Ugens horoskop: Sonja Richter fylder 46 år

Er du født i stenbukkens tegn, deler du horoskop med kendte ansigter som Rasmus Botoft, Peter Frödin og Johannes Møllehave. Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sonja.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 1. januar til og med tirsdag den 7. januar.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Tiden er inde til at foretage nogle forandringer. Især på det personlige plan, hvor du allerede har indset, at du skal træde mere i karakter på nogle bestemte områder. Du får mere fred med dig selv, når du får taget bladet fra munden og får sagt din mening i en bestemt sag.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Johannes Møllehave: Fylder 83 år den 4. januar

Rasmus Botoft: Fylder 48 år den 5. januar

Peter Frödin: Fylder 56 år den 7. januar

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Årets første uge lægger op til at gøre status. Det er særlig vigtigt for dig at få styr på dig selv og de ting, du planlægger. Er du interesseret i kunst og kultur, da vil det være en god måde, hvorpå du kan koble af og finde roen i dig selv. Det skal nok være moderne kunst!

FISKENE

19. februar-20. marts

Det bliver en spændende uge. Er du på udkig efter en kæreste, er chancerne gode for, at det kan blive til virkelighed. Generelt set vil alle former for samarbejde være i centrum, og du skal tage stilling til, hvilke personer i dit netværk du vil arbejde sammen med fremover.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Der kommer et skift i humør og aktivitet i årets første weekend. Din handlekraft øges, og optimismen bliver mere synlig, og du lader til at kunne klare alt. Det er dejligt at få en opblomstring i den mørke januartid, som du måske forsøder med en rejse til varmere himmelstrøg.

TYREN

21. april-21. maj

Du er god til at finde løsninger, der er lidt anderledes, og det er der flere, der fæstner sig ved. Derfor kan det godt gå hen og blive en travl første uge i det nye år. Arbejdsopgaver af enhver slags prioriteres, for de kan udvikle sig og blive omfattende.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Find løsninger, der er ud over det sædvanlige. Desuden gælder det om at kende det offentlige system og dets kringelkroge, så du ikke er bagest i køen, uanset hvad det drejer sig om. Midt på ugen støder du ind i en person, der ikke er sådan at komme udenom!

KREBSEN

22. juni-22. juli

Alt handler om samarbejde. Det er måske ikke nyt for dig, men lige i denne periode bliver det meget tydeligt for dig, hvorvidt og hvor meget du skal efterkomme andres ønsker og krav. Der er ingen tvivl om, at du bliver nødt til at tage den kritik alvorligt, som du mødes med.

LØVEN

23. juli-23. august

Det er en god idé at få indført nogle sunde vaner – især på kost- og livsstilsområdet. Måske også fysisk træning, hvilket måske kan være med til at afhjælpe nogle gener. Desuden kan du regne med at få en meget travl tid i den kommende periode.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du vil måske alligevel søge andre steder hen i den kommende tid. Til områder eller egne, hvor du ikke har været før. Et møde midt på ugen bliver afgørende for, hvordan du vil planlægge tiden fremover. Kærligheden har gode kår her i starten af det nye år.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Det er tid til at nyde livet evt. ved at holde fri eller beskæftige dig med dine fritidsinteresser. Vigtigt er det at have ”nogen”, som du kan sparre med, hvilket der desværre nok er mangel på. Prøv at eksperimentere med dine ideer. De er gode, men skal måske testes igennem.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Afslut nogle ting, så du er klar til det nye år. Måske har du allerede et nyt koncept færdig, som du skal afprøve hen imod weekenden, hvor du mærker, at du har fået flere kræfter, og din tålmodighed er vokset. Ting skal ske lige nu! Du kan dårligt vente.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du har nu vænnet dig til din nye situation, og det indebærer bl.a., at du holder mere øje med dine økonomiske ressourcer. Selv om du har været økonomisk fornuftig i de sidste mange år, så skruer du nu mere op for spareknappen.

Sponsoreret indhold