Kendte16. september 2020

Ugens horoskop: Sofie Linde fylder 32 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sofie_1.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 16. september til og med tirsdag den 22. september.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Mens du venter på at få mere overskud, kan du med fordel dele opgaverne med en anden. Der er fine muligheder for at samarbejde med konstruktive, vidende, reelle personer, hvor der er udsigt til fine slutresultater. Den person, du samarbejder med, har orden i tingene.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Neel Rønholt: Fylder 36 år den 17. september

Lucas Forchhammer: Fylder 32 år den 18. september

Janni Spies: Fylder 58 år den 19. september

FISKENE

19. februar-20. marts

Der er særlig fokus på dit parforhold. Der er uenighed, men I skal finde en løsning. Du kan være lidt firkantet i dine holdninger, og det gør det ikke nemmere for din partner. Det bliver din bedre halvdel, der finder en løsning, for vedkommende er mere fleksibel, end du er.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du har meget at se til på jobbet, og det giver de største udfordringer. Overordnede kan virke ufleksible og svære at få med på nye idéer. Vent, til tiderne er mere gunstige – især hvis du har brug for andre. Husk at læse det, der er skrevet med småt, for det giver mening.

TYREN

21. april-21. maj

Følelserne kan løbe af med dig, og du kan have svært ved at nedtone din begejstring eller din afsky. Du har brug for et pusterum, så du kan stabilisere dit temperament. Du falder dog igen til ro sidst på ugen, hvor fornuften får overtaget, og du bliver igen imødekommende.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du vil helst selv bestemme. Det kan give nogle uoverensstemmelser, som kan give dårlig stemning mellem dig og andre. Det giver turbulens i familien, hvor der i forvejen kan være nogle misforståelser fra sidste uge, som ikke er redet ud. Weekenden ser rolig ud.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Har du en snak, som du længe har villet tage med en tæt på dig, er tiden til det. Aspekterne er særlig gunstige, og der er en god forståelse og kemi mellem jer. Det er en god idé at researche, så du har skudsikre argumenter. Din samtalepartner har nemlig en suveræn hukommelse.

LØVEN

23. juli-23. august

Du kan lide at få ros, og det får du af en, du omgås i hverdagen. Det glæder dig, og du ser mere optimistisk på tilværelsen. Det gælder også økonomi. Du kan se en forbedring i de faste indtægter. Du kan også slippe af med nogle job-relaterede skavanker.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Økonomi er i fokus. Har du udfordringer på området, skal du forsøge at finde en balance, som du kan leve med. Du er vant til at dele alt med din partner eller andre, som du er tæt på, hvilket i øjeblikket er lidt vanskeligt. Brug din fornuft i stedet for at stille andre tilpas.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Midt i glæden over at få anerkendelse kan der være overraskelser i forbindelse med forventede indkomster, som udebliver, eller som fratages. Lad det ligge til næste uge, hvor du har mere ro til at tage dig af det. Du kan nemt overreagere i denne situation.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du har brug for at se arbejdsopgaver fra et andet perspektiv. Er du på rette kurs? Det kan godt tage noget tid, inden du finder ud af, hvad du er på jagt efter. Dit ønske om at være selvstændig trænger sig mere og mere på. Det kan hjælpe at lægge en plan!

SKYTTEN

23. november-21. december

Det kan være svært at finde samarbejdspartnere, så se tiden an, inden du binder dig til opgaverne. I har ikke de samme udgangspunkter. Du vil være meget ”økonomisk” i din måde at anskue tingene på, din samarbejdspartner har ikke den samme fornemmelse.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Det vil være en fordel at slå dig sammen med en rådgivende specialist. Der er gode muligheder, og du er meget glad for, at du kan trække på viden fra din samarbejdspartner. I kan få udviklet noget stort, hvilket der er hårdt brug for i denne tid.

Sponsoreret indhold