Ugens horoskop: Sebastian fylder 70 år

Sebastian fylder 70 år den 19. december.

Sebastian fylder 70 år den 19. december.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 18. december til og med tirsdag den 24. december.

SKYTTEN

23. november-21. december

Der er meget nyt, du skal forholde dig til. Det kan have med din økonomi at gøre. Men det er ikke kun i denne juletid – det strækker sig over en længere periode, hvor du vil fokusere mere på dine økonomiske forhold. Der kan være grund til at lægge økonomien om.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Tuva Novotny: Fylder 40 år den 21. december

Helena Christensen: Fylder 51 år den 25. december

Lars Ulrich: Fylder 56 år den 26. december

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du bør ikke tøve med at tage imod hjælp fra en af dine venner. Midt på ugen kan det blive aktuelt. Normalt vil du selv klare dine opgaver, men lige i denne sammenhæng kan det give god mening, at du får sparring og feedback på nogle af de ting, du arbejder med.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Der er gode chancer for at fremvise resultater af dine anstrengelser, som har stået på i den sidste tid. Tøv ikke med at give andre lov til at få et indblik i dine arbejdsopgaver. Det kan også være, at du har ventet på informationer, som bliver tilgængelige nu.

FISKENE

19. februar-20. marts

Dit netværk bliver større, så det er måske klogt at få et overblik. Der kan være nogle iblandt, som du måske synes er for firkantede, og som ikke ønsker den samme hastige fremdrift, som du selv foretrækker. Men find først og fremmest selv lige din vej.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Selv om julen snart sætter ind, vil der være travlhed på jobbet, og du kommer i mål med flere af dine opgaver. Forvent anerkendelse i den forbindelse, og du kan bruge i det PR-fremstød. Du har mange planer om at avancere, så resultaterne er mere end velkomne.

TYREN

21. april-21. maj

Med stor sandsynlighed er der arbejde, du lige kan nå, inden julen sætter ind. Men du må forvente, at tingene måske ikke lige går, som du har planlagt eller beregnet. Derfor er det en god idé, hvis du allerede fra ugens start har en plan B parat – for en sikkerheds skyld.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Ugen vil stå i sammenkomsternes tegn, og du har travlt med at mingle. Især en person tager meget opmærksomhed, men det har du affundet dig med. Er du aktiv på arbejdsmarkedet, da kan du være meget i tvivl om, hvilken retning du skal gå. Alle muligheder er i spil.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Der gøres klar til højtiden. Skriv to-do-lister, for du kan i farten nemt komme til at overse eller glemme det vigtigste! Du har sat dig selv en deadline, der hedder den 22., hvor alt skal være på plads. En klog disponering, og du kan efterfølgende nyde julen.

LØVEN

23. juli-23. august

Du har mange sjove påfund, og der er kun én hage ved det – det er, at du må opleve juletravlheden på egen hånd, for der er ikke så mange, der har tid eller mulighed for at deltage i dine ”julelege”. Det tager du med ophøjet ro og nyder de mange aktiviteter.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Julen i år skal gerne være mere uforpligtende, end den plejer. Det kan blive udfordrende, da de, du fejrer jul med, ikke vil ændre noget. Vær kreativ, og tænk noget ind, som er accepteret af alle. Du kan være i tvivl om, hvilke personer du skal være sammen med.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Hvis du ikke har lagt en plan, er det en god idé at gøre det. Du flytter din opmærksomhed til andre gøremål, som er sjovere og mere uforpligtende end dem, du skal færdiggøre inden den 20. Du overrasker med at gøre noget utraditionelt i forbindelse med julen.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Aftaler skal holdes, og du har vigtige ting at sige til alle. Du får også sagt det, der ligger dig meget på sinde. Dine ord kan få stor betydning eller være afgørende i en særlig sammenhæng. Det er positivt, og missionen er at få sagt nogle alvorlige ting på en let måde.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close