Kendte24. august 2022

Ugens horoskop: Prins Nikolai bliver 23 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
På søndag runder prins Nikolai "23 års-mærket".
På søndag runder prins Nikolai "23 års-mærket".
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Nikolai er model for kærestens firma

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Prins Nikolai fylder 23 år på søndag den 28. august. Stort tillykke!

Horoskopet gælder fra onsdag den 25. august til og med tirsdag den 30. august.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Samarbejde kommer i centrum. Måske oplever du en form for modstand. En person i familien har måske nogle ønsker, som du ikke vil indfri eller gå videre med. Måske er det alligevel det værd at lytte til de idéer, der kommer på bordet – det kunne være, at det kunne inspirere dig lidt.

FISKENE

19. februar-20. marts

Du trækker dig lidt fra projekter, som du har været med til at sætte i gang. Det er tid til at gå dem igennem og finde ud af, hvor mange kræfter, du fortsat skal bruge, og om du i det hele taget ønsker at fortsætte kursen. Brug også gerne tid på din ægtefælle/partner – måske kan forbedre forholdet.

DE FYLDER OGSÅ ÅR DE KOMMENDE DAGE:

Lars Ranthe: Bliver 53 år fredag den 26. august

Pelle Hvenegaard: Bliver 47 år mandag den 29. august

Kaya Brüel: Bliver 50 år tirsdag den 30. august

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du må kæmpe mere end du plejer, for at gennemføre dine tiltag. Du svært ved at skjule din irritation over, at tingene går for langsomt. Du har mange bolde i luften og bliver tydeligvis frustreret, når ingen griber dem. Du må finde tålmodigheden frem, selv om det ikke er det nemmeste for dig i disse dage.

TYREN

21. april-21. maj

Dit temperament kan nemt komme op i det røde felt. Din utålmodighed er markant, og aftaler kan blive aflyst, da noget pludselig kan komme på tværs. Det kan give uro. Det kan være en god idé at dele dine frustrationer med dine samarbejdspartnere, så du får en form for forståelse fremfor modstand.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du kommer i mål med mange af dine tiltag. Du bliver hørt og respekteret for din indsigt og forståelse i f.eks. psykologiske sammenhænge og mønstre. Har du hængepartier, der skal klares, så gør det inden fredag. Du mærker et markant stemningsskift i løbet af weekenden, hvor din diplomatiske side træder i karakter.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Feriestemningen ebber ud, og hverdagen er ved at vende tilbage – også i din egen tilværelse. Der er en del arbejde der skal planlægges, og du vil finde alle de relevante opgaver frem, der skal klares. Arbejder du struktureret, og prioriterer det som er vigtigst, når du i mål med det hele, inden ugen er omme.

LØVEN

23. juli-23. august

Feriemånederne er snart slut, og du vil få stor gavn af at gennemgå dine regnskaber – privat som arbejdsmæssigt. Der kan være en deadline, som skal nås. Derefter fornemmer du et stemningsskift, hvor du finde en balance – ikke for meget – ikke for lidt – i det der optager dig.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du er god til at analysere og skære igennem. Det kommer dine nærmeste til gode. Du hjælper dem, som trænger til en hånd og ikke selv forstår deres situation. Sidst på ugen kommer et humørskift, hvor din skarphed bliver afløst af mere rummelighed og diplomati. Du yder mere omsorg nu.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du har brug for albuerum og tid til dig selv. Du ønsker ikke at følge normerne og kan virke provokerende på andre. Op til weekenden, kan du være meget sart over for den kritik, der måske bliver rettet mod dig – evt. fra dine børn eller fra en person, som har høje forventninger til dig.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Det handler om oprydning! Har du rod i dine papirer, så bør du tage fat og få styr på det. Du kan mærke at din irritation stiger, som ugen skrider frem og derfor er det en god investering, hvis du søger hjælp hos en specialist til de opgaver, du ikke selv formår at løse. Find en uvildig person.

SKYTTEN

23. november-21. december

Får du tilbudt nye opgaver på arbejde, er det en god idé, at du tænker dig om en ekstra gang. Måske har du ikke brug for et yderligere pres. Tiden er egnet til at gennemgå og bearbejde den sidste tids oplevelser. Alt er gået stærkt, og du risikerer at miste overblikket, hvis du handler overilet.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du kan føle dig en smule presset. Det kan handle om dit image udadtil. Lever du op til andres forventninger? Alle ønsker din hjælp, men det er langt fra sikkert, du har tid eller lyst det. Børn eller yngre personer kan komme i spil i denne forbindelse, hvor du kan opfatte forslag og gode råd som kritik. Du bør nedtone din irritation.

Sponsoreret indhold