UGENS HOROSKOP: Prins Christian fylder 14 år

Hans fulde navn er Christian Valdemar Henri John, og den 15. oktober fylder han 14 år.

Hans fulde navn er Christian Valdemar Henri John, og den 15. oktober fylder han 14 år.

(Foto: Hanne Juul)

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 9. oktober til og med tirsdag d. 15. oktober.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Det er vigtigt at indordne dig der, hvor du skal opholde dig i den kommende tid. Et økonomisk anliggende kommer i centrum sidst på ugen, og du prøver at løse det på almindelig vis. Men du opdager hurtigt, at der skal utraditionelle metoder til.

De fylder også år i denne uge

Tina Dickow: Fylder 42 år den 14. oktober

Mads Vad: Fylder 35 år den 15. oktober

Thomas Helmig: Fylder 55 år den 15. oktober

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Tænk over tilværelsen, og find en indre balance. Du får ikke meget ud af at blande dig i andres anliggender, så hold lav profil, og ti, når debatten eller diskussionen går højt. Du har ikke den samme gennemslagskraft, som du plejer, og må derfor agere efter det.

SKYTTEN

23. november-21. december

Det bliver en meget positiv og konstruktiv uge. Du har heldet med dig, og du har fundet din vej frem. Du får god støtte og opbakning fra en af dine venner – især sidst på ugen. Er du i dit romantiske hjørne, er der gode chancer for at opleve en kærlighedsaffære.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du holder på dit og det, som du er vant til at gøre, hvor en samarbejdspartner eller ægtefælle prøver at få dig til at handle på anden vis. Men det kan de glemme alt om, for du giver dig ikke en tomme. Der er ydermere fokus på familien eller boligen sidst på ugen.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du vil helst passe dine egne sager, men det får du næppe lov til. Andre vil blande sig. Juridiske sager kan være aktuelle i denne uge, hvor det kniber med at finde et kompromis. Og det skyldes, at du ikke ønsker at indgå aftaler, som du dybest set ikke er enig i.

FISKENE

19. februar-20. marts

Der er fin opbakning fra en særlig ”enhed” i din omgangskreds eller hos dine interessefæller. Dog skal du vide, at der også følger nogle betingelser eller krav med i den goodwill, som du oplever. Du får fuldstændig klarhed over din økonomiske situation i weekenden.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Dit humør svinger en del, og det kan være svært for andre at læse dig. Indordn dig, så godt du kan, for det giver dårlig stemning, hvis du lægger dig ud med andre. I slutningen af ugen ryger du nemt op i det røde felt – men du falder hurtigt ned igen. 

TYREN

21. april-21. maj

Dit humør ændrer sig – du bliver mere sensitiv, og der skal ikke så meget til, før du bliver sur eller fornærmet. Er du opmærksom på det, bliver dagene lettere at tackle, for du ved, at du er nærtagende. I weekenden tager du en impulsiv beslutning – og det er rigtig godt.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

En hurtig beslutning kan blive afgørende for, hvordan resten af ugen udvikler sig for dig. Måske har du fundet en smartere måde at arbejde på eller fundet det nyeste nye inden for gadgets. Du har dog et uopfyldt ønske, hvilket eventuelt kan opfyldes i weekenden.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Samarbejde er i fokus. Brug dine diplomatiske og pædagogiske evner, hvis du skal have de sædvanlige samarbejdspartnere med på idéerne. Prøv at henvende dig til nogle andre, der ser på tingene på samme måde, som du selv gør det. Sidst på ugen kan det give succes.

LØVEN

23. juli-23. august

Der er nogle praktiske ting, der skal laves. Det kan du blive ret gnaven over, og det er svært at acceptere den modstand, du møder. Til gengæld kan du se frem til weekenden, hvor der er gode chancer for en romantisk affære, hvis altså det er relevant.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du er fyldt med idéer, men det kan betyde, at du handler overilet eller tager en hurtig beslutning. Du skal dog ikke ærgre dig, for du gør det rigtige. I weekenden er du blevet følelsesmæssigt involveret, og det kræver en psykologisk tilgang for at bearbejde følelserne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close