Kendte23. august 2023

Ugens horoskop: Peter Mygind fylder 60 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Peter Mygind
Peter Mygind fylder 60 år den 28. august.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Skuespiller Peter Mygind taler ud: - Det tog mig flere år at sige fra

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Skuespiller Peter Mygind fylder 60 år den 28. august. Stort tillykke fra hele redaktionen!

Horoskopet gælder fra onsdag den 23. august til og med tirsdag den 29. august.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Har du mange spekulationer, kan det være en fordel, hvis du anskuer det nøgternt. Lad dig ikke lede af intuitionen, da du nemt kan tage fejl eller er påvirket af ydre omstændigheder. Op til weekenden falder tankerne på plads, og du har et stort fysisk overskud og masser af energi til at tage fat på de foreliggende opgaver.

TYREN

21. april-21. maj

Dit fokus er stadig på familie eller bolig, og nogle sager udvikler sig ikke efter dine ønsker. Der kan være omstændigheder, der bevirker, at tiden måske ikke er den rette, og du må derfor vente, til tingene igen lader sig gøre. Indtil da kan du færdiggøre opgaver, som endnu er uløste, hvilket kan hjælpe på den igangværende proces.

DE FYLDER OGSÅ ÅR DE KOMMENDE DAGE

Alberte Winding: Fylder 60 år den 23. august

Anne Sofie Espersen: Fylder 50 år den 27. august

Marie Frank: Fylder 50 år den 28. august

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Det kan være, at du trækker dig fra et samarbejde og tager en pause. Du har behov for et pusterum til at samle tankerne og analysere dine næste tiltag. Vælger du at fortsætte samarbejdet bliver det højst sandsynligt først til oktober, men du kan skifte mening undervejs. Hjem og familie er i fokus, og du prøver at finde løsninger.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Afslut opgaver hurtigt, for der kommer nye til, og du skal bruge tid på at finde løsninger. Du kan møde modstand, eller der opstår forhindringer i dine forsøg. Du synes ikke, at der er nogen logik i det, der foregår, og derfor stiller du spørgsmål. Svaret gør dig næppe klogere og du bør derfor give slip og gå videre med andre gøremål.

LØVEN

23. juli-23. august

Tag hul på hverdagen. Du skal dog vænne dig til at være praktisk og finde døgnrytmen. I weekenden kan du løbe ind i forhindringer, som handler om økonomiske anliggender. Du bør gøre op med dig selv, hvor meget du vil gøre ud af det, da du ikke kan få klare svar fra din samarbejdspartner.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du synes, at du er på vej i mål med en opgave, som du har arbejdet på de sidste uger. Der er noget, som du bør se nærmere på, før du kan afslutte arbejdet. Der kan gå en rum tid, inden du kan slippe det, som du har i gang, og et samarbejde bør derfor sættes på pause. I mødes senere og tager tråden op.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Stop op og gennemgår din økonomi en ekstra gang. Der kan være oversete udgifter, eller måske er der ikke kommet det forventede beløb ind på din konto. Under alle omstændigheder bør du skrue ned for forbruget, indtil der kommer afklaring – og det gør der – inden ugen er omme.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du kan være i tvivl om et følelsesanliggende. Måske har du haft en fornemmelse i længere tid, som nu er kommet helt op til overfladen. Vent lidt med at tage den endelig beslutning, til du føler dig helt afklaret. Senere får du mere styr på følelserne og mærker din styrke. Dine erfaringer hjælper dig, og snart kan du lægge sagen bag dig.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du er måske lidt for hurtig i vendingen i forhold til din makker, som trækker i en anden retning end tidligere i et samarbejde. Det nytter ikke at diskutere på nuværende tidspunkt, så overvej om du vil fortsætte din kurs. I tager tråden op igen i oktober, hvor der vil være flere muligheder til at fortsætte samarbejdet.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Der kan være delte meninger om tingene. Det kommer der en del diskussioner ud af, og du må forsvare dine synspunkter. Det bør du bruge noget tid på, da der kan være fejlinformationer, som du må rette op på, inden du udtaler dig igen. Din partner har sin argumentation i orden og kan være svær at hamle op med i denne sag.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Økonomi er i fokus, og måske kniber det med at få de penge som en samarbejdspartner – eller en person i din nære kreds – skylder dig. Det kan være din egen fejl, da du måske ikke har været helt klar i mælet vedr. tilbagebetaling. Fremadrettet bør du have mere styr på det, og det plejer du også at have – bare ikke denne gang.

FISKENE

19. februar-20. marts

Du står fast på dine meninger, hvilket ikke falder i god jord. Det kan være at du har et udestående med en bror eller søster, og lige netop i denne sag må du nok bøje dig og indordne dig reglerne. Dit humør bedres betydeligt, og i weekenden kan du igen udtale dig – uden at blive påvirket af andres holdninger.

Sponsoreret indhold