Ugens horoskop: Niels Olsen fylder 60 år

Niels Olsen fylder 60 år den 8. marts.

Niels Olsen fylder 60 år den 8. marts.

(Foto: Jesper Sunesen)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 4. marts til og med tirsdag den 10. marts.

VANDMANDEN

21. januar-25. februar

En person vil have dig med på nye tiltag. Men du tøver, fordi du ikke føler dig helt klar til forandringer. Men tiden er inde til, at du skal gøre noget andet, end du plejer, og det ved du godt. Økonomi er i fokus især i denne uge; sørg for at få klarhed over dine værdier. 

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Dot Wessmann: Fylder 62 år den 4. marts

Sepp Piontek: Fylder 80 år den 5. marts

Mikkel Kryger: Fylder 37 år den 5. marts

FISKENE

19. februar-20. marts

Du ser tydeligt, hvad der sker omkring dig, og det bliver du nødt til at handle på. Men du ved, at du ikke kan gøre arbejdet alene. Alliér dig med andre. Men personerne omkring dig er ikke indstillet på teamarbejde. Så fremtidige samarbejdspartnere lader vente på sig.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Selv om du har travlt og arbejder målrettet, kan det være en fordel at stoppe op og reflektere over det, som du har i gang. Du har en plan, og for dig gælder det om at vise nogle erfarne personer, at dine tiltag er værd at investere i – økonomisk som moralsk.

TYREN

21. april-21. maj

Det kan være op ad bakke at få opgaver på plads. Men du får hjælp midt på ugen, og du bliver færdig til tiden. Du mærker et positivt skift i humør og energi torsdag. Et økonomisk anliggende falder anderledes ud end forventet, hvilket kan give helt nye muligheder.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du skifter nok mening. Det kan forvirre andre, og derfor er det en god idé at melde ud, at du ikke har truffet en endelig beslutning. Det gør du først om et par uger. I weekenden får du mange idéer, som før har været på banen, og nu skal det vise sig, om de holder.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Lyt til din intuition, især i selskab med andre, som har særlige evner, eller som har en anderledes tilgang til tilværelsen. Du kan få gode oplevelser ved at gå dybere i yoga eller på et godt mindfulness-kursus. De astrologiske aspekter er velegnede til at finde svar.

LØVEN

23. juli-23. august

Måske er du forelsket eller i en anden tilstand, der bevirker, at du kan virke lidt virkelighedsfjern og drømmende. Ulempen kan være, at du skubber realiteterne til side. Prøv, om du kan blive så konkret som muligt i forhold til de ting, som du skal forholde dig til. 

JOMFRUEN

24. august-23. september

Et skift i dit humør kan ændre din dagsorden. Midt på ugen kan der ske ændringer i aftaler. Du har behov for lige at tænke dig om en ekstra gang. Ugen er desuden velegnet til at få klaret mange praktiske ting, som kan lettes betydeligt ved hjælp af it-løsninger.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Først på ugen får du klaret nogle udfordringer på hjemmefronten. Noget, der endelig ser ud til at kunne lykkes! En kærlig hændelse kan dukke op, hvilket sætter dit humør og selvtillid i vejret. Der kan også komme en økonomisk positiv overraskelse i løbet af weekenden.  

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du er nødt til at rette ind efter de personer, som også opererer i dit felt. De har mere slagkraft; så hvis du bliver en medspiller frem for en modspiller, vil du stå stærkt i den kommende tid. Det kan blive starten på et samarbejde, som kan lede dig mod dine mål.

SKYTTEN

23. november-21. december

Dit energiniveau er knap så højt, som du kunne ønske dig. Du bør finde tålmodigheden frem og afvente begivenhedernes gang. Du vil gerne tilgodeses, men du må slå dig til tåls med, at det er andre, der kommer til at afgøre, hvorvidt du kommer først i køen eller ej.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du bør ikke ignorere det oprør, der kommer fra familiens yngre medlemmer. Men du har svært ved forandringer. Du vil helst have, at tingene forbliver, som de var. Men måske har den sidste tids hændelser bevirket, at du nu ser mere nuanceret på tilværelsen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close