Ugens horoskop: Nicklas (Nik) Genckel Petersen fylder 40 år

Nicklas (Nik) Genckel Petersen fylder 40 år den 8. november.

Nicklas (Nik) Genckel Petersen fylder 40 år den 8. november.

(Foto: Birger Storm)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 4. november til og med tirsdag den 10. november.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du har nok at se til – især på familie- og boligfronten. Pludselige ændringer kan give uro, men tingene går i den rigtige retning. Planer for det kommende år er ved at tage form, og du skal vide, hvilke områder der hører ind under dit ansvar.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Kasper Schmeichel: Fylder 34 år den 5. november

Bille August: Fylder 72 år den 9. november

Andreas Laudrup: Fylder 30 år den 10. november

FISKENE

19. februar-20. marts

Du kan føle dig lidt presset. Måske handler det om, at du for alvor skal beslutte dig for, hvilken politisk side du skal vælge. Det kan få afgørende betydning for, hvordan fremtiden vil udfolde sig. Tidligere udfordringer kommer igen op til overfladen, og de kan løses nu.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du er i tænkeboks, og du når at tænke tingene igennem en ekstra gang, inden du laver aftaler. Og lige præcis dét er omdrejningspunktet i øjeblikket. Alle former for samarbejde er i fokus, og der skal findes en løsning inden for den nærmeste fremtid. 

TYREN

21. april-21. maj

Der venter nogle udfordringer længere ude i fremtiden, så nyd tiden lige nu, hvor det egentlig går rigtig godt. Du får mulighed for at lægge en plan og løse de ting, som du ikke kan komme uden om. Gamle problematikker dukker op, som du igen prøver på at løse.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Tingene begynder at bevæge sig i den rigtige retning. Længe har du ikke har kunnet komme videre, men nu begynder det at rykke. Og gør du en indsats, da vil du kunne nyde weekenden i fulde drag og føle stor lettelse.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Dybe følelser styrer dine valg og handlinger, og det kan være vanskeligt at navigere i. Ryst tingene af dig, og undgå at gå ind i negative spiraler, der ødelægger dit humør. Brug ugen på at finde kraft og energi, så den kreative side af dig kan få overtaget.

LØVEN

23. juli-23. august

Du har mest lyst til at feje tingene ind under gulvtæppet. Men det er mere konstruktivt at fortælle, hvordan din situation i virkeligheden er. Det kan dreje sig om din økonomi, som i øjeblikket er presset. Men der er ikke meget hjælp at hente, så du må tage sparekniven frem.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Din økonomiske situation påvirker dig. Men der kommer muligheder, som du ikke tidligere har set som en chance. Dog er der nogle ting, som du bliver nødt til at gøre for at komme i mål med dine planer. Derfor er det klogt, hvis du allerede nu fjerner forhindringerne.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du har styr på tingene, men der er noget, som ligger og ulmer i familien eller på boligfronten. Inden ugen er slut, skal det være afklaret, hvem der har ansvar for hvad. Når det er klarlagt, vil alt være nemmere at overskue. Derefter kan du nyde ugen.    

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Der er flere ting, der kan varsle nye tider. Men inden du fortager et valg, er det klogt at være helt afklaret. Det kræver, at du gør dit forarbejde godt og sørger for, at der ikke kommer overraskelser, der kan komme på tværs af dine planer. Sørg for at holde din utålmodighed i ave.

SKYTTEN

23. november-21. december

Der skal foretages et valg, men tænk dig om en ekstra gang. Flere gange i år har du været tæt på en beslutning, men måske fortrudt i sidste øjeblik. Nu er det tid til en afgørelse. Måske bestemmer du ikke selv, så det er klogt at følge med de ændringer, der er på vej.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du er ikke nem at forhandle med. Du står fast på dit, og det er der ingen, der er i tvivl om. Dog er der en person, som stadig prøver at overbevise dig om noget andet. Om det lykkes, er op til dig? Du har opgaver, der skal gøres færdige, og har meget andet at tænke på.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close