Kendte7. december 2019

Ugens horoskop: Mille Lehfeldt fylder 40 år

Er du født i skyttens tegn, deler du horoskop med kendte ansigter som Torben Zeller, Ulrich Thomsen og Bent Fabricius-Bjerre. Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mille_lehfeldt.jpg
 (Foto: Nellie Møberg)

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 4. december til og med tirsdag den 10. december.

SKYTTEN

23. november-21. december

Dit humør ændrer sig markant, og din ellers så optimistiske grundtone har svært ved at manifestere sig. Du skal lige vænne dig til en ny situation og skal sondere terrænet, før du kan slappe af og gøre det, du plejer. Din økonomi vil fremadrettet være i fokus.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Torben Zeller: Fylder 70 år den 4. december

Ulrich Thomsen: Fylder 56 år den 6. december

Bent Fabricius-Bjerre: Fylder 95 år den 7. december

STENBUKKEN

22. december-20. januar

En person er rykket nærmere, og du skal lige finde ud af, om vedkommende truer din position. Du kan være imødekommende – det får du mest ud af. Vedkommende skal indordne sig under dit domæne, og så får du et tydeligere billede af personen.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Det gælder om at holde fokus, koncentration og ikke lade dig presse. Tankerne myldrer, og det er en god idé at finde en afslapningsteknik, der kan tage toppen af uroen. Måske giver højtidsmåneden dig ekstra meget at lave – måske trænger du til at hvile.

FISKENE

19. februar-20. marts

Det er ikke længere kun din karriere, der er i centrum. Julemåneden kalder på ekstra ressourcer, og her kan du trække på dit store netværk, der har gennemgået en stor udskiftning. Nye interessenetværk er kommet til, og du befinder dig godt blandt fagfolk.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Skal du promovere dig selv i forbindelse med din fremtidige karriere, er denne uge god. Find et andet eller bedre perspektiv for din ”salgs-tale”. I kærlighedslivet vil der være stjålne blikke og hemmelige møder, som du synes er ret spændende – med gode resultater.

TYREN

21. april-21. maj

Der vil være stor opmærksomhed på din kærlighedsstatus, og er du ”fri” og interesseret, så kan du med held indlede et bekendtskab eller kontakt først på ugen. Lever du i fast forhold, da er tirsdag/onsdag vel egnet til at invitere den udvalgte ud på en særlig oplevelse.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du er lige i humør til at gå i dybden med ting, du beskæftiger dig med. Det kan have noget med psykologiske mekanismer at gøre, og du er meget interesseret i at gøre nye opdagelser. Brug tillige dine erfaringer, som du har med dig fra tidligere, til at belyse dette emne.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Det er svært at regne ud, hvad der er sandt eller falskt i et bestemt anliggende, der kulminerer sidst på ugen. Sørg for at tjekke facts! Spirituelle interesser er i høj grad involveret i undersøgelsesfasen, og det er vigtigt, at det er de rette oplysninger, du får.

LØVEN

23. juli-23. august

Du kan ikke helt stole på din mavefornemmelse. Derfor er det en god idé at være lidt tilbageholdende i forbindelse med personer, der kan være ustabile på den ene eller anden måde. Bedst er det, hvis du kan holde fokus og lade være med at lade dig forføre.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Dine ord har tyngde. Der ingen tvivl om, hvorvidt du er seriøs eller ej. Du kan dog næppe undlade at bruge ironi! Det er oplagt at bruge tid på dine interesser, hvis tiden tillader det i julemåneden. Gå i dybden med tingene – det giver det bedste resultat.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Det er en meget inspirerende tid for tiden. Det bør udnyttes. Forholdene på hjemmefronten er stabile, og der er fine muligheder for, at du kan købe eller investere i noget – eventuelt til hjemmet i ugens første dage. Senere på ugen er din intuition i fokus og meget stærk.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du er nu ved at finde din vej frem. Der er mere ro omkring dig og din faste partner, hvilket du bør benytte dig af. Tag initiativet, og invitér på en seriøs oplevelse med mulighed for at gå i dybden med snakken. Du vil opleve en meget intens kontakt med din udkårne.

Sponsoreret indhold