Kendte18. maj 2022

Ugens horoskop: Michèle Bellaiche fylder 50 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Af
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Michèle Bellaiche fylder 50 år den 22. maj. Stort, stort tillykke til Michèle. Hip hip hurra!

Horoskopet gælder fra onsdag den 18. maj til og med tirsdag den 24. maj.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Der er fokus på dit arbejde og din målsætning. Undlad derfor at tage endelige afgørelser til du ved, hvor du er på vej hen. Din økonomi kan komme i centrum, hvor nogle penge kan dukke op, som du ikke har forventet. Det er nok klogt at tjekke, om det er sandt?

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Christian Degn: Fylder 43 år den 18. maj

Alex Høgh Andersen: Fylder 28 år den 20. maj

Nikolaj Lie Kaas: Fylder 49 år den 22. maj

FISKENE

19. februar-20. marts

Ugen er velegnet til at dele oplevelser og dyrke familiefølelsen – især op til weekenden. Du har energi og mod på at tage initiativ, og det falder også i god jord i familien. Du vil i ugens første dage få nogle gode input til, hvad I skal foretage jer.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du kan virke hemmelighedsfuld, da du har tanker eller drømme, som du ikke ønsker at dele med andre. Det falder dig ikke nemt at skjule dine følelser, men lige i denne situation lykkes det. Har du nye projekter, er det klogt at vente et par dage.

TYREN

21. april-21. maj

Du har idéer, men ingen vil samarbejde. Du må gøre tingene selv, og det vil også være det bedste. Lige nu er det ikke det rette tidspunkt, at fremføre dine planer. Gælder det kærligheden, vil du opleve dybe følelser din partner, og det er upassende at joke med.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du vil blive konfronteret med din fortid, og det kan på flere måder blive konstruktivt, da brikkerne kan falde på plads i “puslespillet”. Du oplever, at du har heldet med dig i forhold til dine faglige forbindelser i dit netværk, og at du på alle måder får god sparring og opbakning.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du kan nå at afslutte følelsesmæssige hængepartier, inden du er videre i helt andre sammenhænge. Du ønsker at styre tingene i baggrunden, mens du selv får mulighed for at dyrke nogle private interesser. En nær ven vil krydse din vej – kan relationen fortsætte?

LØVEN

23. juli-23. august

Du føler dig godt tilpas og er kommet dig over nogle fysiske ubalancer. Et stemningsskift indfinder sig i weekenden, og du får lyst til at være mere udadvendt end længe. Især én person vil henvende sig til dig, og det vil glæde dig, hvis relationen genoptages.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Penge kan dukke op i denne uge. Det vil komme nogle af dine arbejdsopgaver til gode, og du kan begynde at satse på nye tiltag. Det er klogt ikke at fortælle alle om dine hensigter, da dit koncept kan risikere at blive “taget”. Hold lav profil.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du skal stå til rådighed for samarbejde og indordne dig, selv om det måske ikke er det, som du ønsker. På det seneste har der ikke været så meget medvind, så du får derfor mest ud af at samarbejde. I din økonomi bør du gøre op med de finansielle hængepartier, du evt. måtte have.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du kommer rundt i alle følelsernes ringhjørne. Det vil berige dig og føre dig ud på helt nye oplevelser. Smid alle forbehold og involver dig 100 procent i et evt. forhold. Det kan være en udfordring at give slip på selvkontrollen, men det kan blive en smuk oplevelse.

SKYTTEN

23. november-21. december

Kærligheden kan vise dig nye sider og dybder. Du er ikke tilbageholdende og tager gerne initiativer. Kast dig ud i det, og følg dine impulser og se, hvor det bringer dig hen – uanset dine stærke følelser. Forretning- og arbejdsvilkår er begunstiget først i perioden.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du kan ikke helt ryste sidste uges oplevelser af dig, men det bedres som ugen skrider frem. Hold lav profil og udfør dine opgaver alene. Du er ikke i humør til at blive modarbejdet. Er du kreativ, vil du være meget inspireret i denne tid og få de vildeste idéer og oplevelser.

Sponsoreret indhold