Ugens horoskop: Michael Carøe fylder 60 år

Michael Carøe fylder 60 år den 11. oktober.

Michael Carøe fylder 60 år den 11. oktober.

(Foto: Dan Mariegaard)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 7. oktober til og med tirsdag den 13. oktober.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

En person tæt på dig har nogle udfordringer. Du kan ikke gøre andet end at være der for vedkommende. Har du fokus rettet mod dit arbejde, er der mulighed for, at der kan komme nogle åbninger til nye opgaver. Det kan gøre en stor forskel i din nuværende situation.    

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Kjeld Nørgaard: Fylder 82 år den 8. oktober

Hans Engell: Fylder 72 år den 8. oktober

Susanne Munk Wilbek: Fylder 53 år den 12. oktober

FISKENE

19. februar-20. marts

Du har idéer, som er meget idealistiske, og som bringer det bedste frem i dig. Men der er andre, der ikke er helt enige med dig. Det får du at høre, og selv om der kommer nogle meget diplomatiske udmeldinger, så vil du tage det meget ilde op.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Spar på kræfterne, for du kommer næppe igennem med dine idéer. Du ønsker forandringer – det gør andre ikke! Du giver ikke op så let, så prøv igen, når tiden er mere velegnet. Brug energien på at finde andre veje, hvor du uhindret kan komme videre.

TYREN

21. april-21. maj

Din trang til at gøre noget andet, end du plejer, er stor. Gør det! Det giver en følelse af uafhængighed. Du ønsker ikke at forpligte dig yderligere – og især ikke til ansvarsopgaver. Samarbejde er i centrum midt på ugen, hvor aftaler måske ikke går som forventet.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Selv om du synes, at du har gjort alt for at planlægge alt så godt som muligt, udvikler tingene sig måske ganske anderledes end forventet. Og måske passer det dig godt. Det giver frihed til at handle på din egen måde, og det kan også åbne nye døre.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Stå fast på principperne. Du kan mærke, at andre prøver at påvirke dig til at gøre eller mene noget andet, end hvad du selv synes er det rigtige. Du vil helst opretholde harmonien i hjemmet/forholdet og er derfor parat til at gå langt for at finde en løsning og samarbejde. 

LØVEN

23. juli-23. august

Der bliver lagt mærke til, hvad du siger – og hvordan du siger det! Du kan komme af sted med meget, hvis det bliver formidlet rigtigt. Chancen for, at du kan komme til at træde i spinaten, er til stede, så overvej dine udtalelser en ekstra gang. Selv tåler du ikke kritik!

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du er på sporet af noget spændende og planlægger at fordybe dig i det aktuelle emne. Men lige som du synes, at du har styr på det hele, kommer noget på tværs. Det kan betyde, at du vælger at følge et andet spor. Du vil opdage, at det var det helt rigtige at gøre.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du er optaget af dit udseende, og måske finder du på at gøre noget ganske utraditionelt i den forbindelse. Mulighederne er mange, og du er ikke interesseret i, at andre kan følge med i dine ”hemmelige” tiltag for at dyrke skønheden.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Det er ikke det rette tidspunkt til at udvide dine aktiviteter. Det vil være at spænde buen for meget at tage nye opgaver ind. Lige nu handler det derfor om at finde en måde at bruge dine kræfter på, så du ikke overanstrenger dig.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du har nogle idéer eller drømme, som kan blive skudt ned. Det er venner eller kolleger, der prøver at få dig til at se mere realistisk på dine planer. Det bryder du dig ikke om, men du kan heller ikke lade være med at lytte til deres mere eller mindre velmenende råd.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Nogle stiller spørgsmålstegn ved din måde at håndtere nogle sager på. Det generer dig, for du mener selv, at du gør det rigtige. Måske mener dine børn ikke, at du forstår dem, eller bekendte kommer pludselig med oplysninger, som ikke tåler at komme andre for øre.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close