Kendte 22. april 2020

Ugens horoskop: Mathias “Zanka” Jørgensen fylder 30 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
(Foto: Thomas Laursen)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Horoskopet gælder fra onsdag den 22. april til og med tirsdag den 28. april.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du bryder dig ikke om, at nogle hundser med dig. Du er på nyt territorium og skal lige se tingene an, inden du kan danne dig et overblik. Det kan resultere i, at der bliver taget beslutninger uden om dig. Det passer dig slet ikke! 

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Ivan Pedersen: Fylder 70 år den 22. april

Lone Hertz: Fylder 81  år den 23. april

Eva Harlou:  Fylder 43 år den 25. april

FISKENE

19. februar-20. marts

Samarbejde er en større udfordring end normalt. Du er ikke på bølgelængde med andre. Hold fast i din forståelse af tingene, og vent med at beslutte dig til senere. Andre vil gerne presse dig til at tage afgørelser – måske endda på for løst grundlag.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Hvor er de andre? Det gik lige så godt, og der var fuld fart på. Det kan denne uge også få, men indstil dig på, at du nok må gøre tingene selv. Det kan give dig endnu mere gejst, for nu kan du gøre præcis, som du vil. Det eneste, du bør tjekke, er måske din økonomi.

TYREN

21. april-21. maj

Du er travlt beskæftiget, men der kan også blive tid til dig selv. På den baggrund har du lyst til at gøre noget impulsivt. Det kan blive en øjenåbner, som får dig til at ændre på nogle økonomiske procedurer, som gerne skulle gøre tilværelsen nemmere for dig. 

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du kan være lidt for hurtig på aftrækkeren – det er tydeligt sidst på ugen. Du må tage konsekvenserne af de ting, som du har sat i gang, også selv om det er ubehageligt. Der er konflikter og modstand, og det bedste, du kan gøre, er at finde din indre ro.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du skal prøve at tackle et samarbejde, hvor du føler dig fastlåst og ufri. Du vil gøre meget for at komme ud af aftalen, og det skal også nok lykkes. Tingene kan udvikle sig i en anden retning end forventet, og det kan føre til, at alle aftaler bliver droppet øjeblikkeligt.

LØVEN

23. juli-23. august

Der er særlig fokus på dit arbejdsområde, og du finder det mest hensigtsmæssigt, at du arbejder alene og uden indblanding. Samarbejde er ikke i højsædet. Derfor må du nok forberede dig på at løse dine arbejdsopgaver selv og knibe dig ud af en dum klemme.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Gode råd er dyre. Du bliver irriteret, når du forsinkes eller hindres i at udføre dit arbejde eller opgaver. Sæt farten lidt ned, for du kan ikke bare drøne derudad lige nu. Der er særlige hensyn at tage, og du føler dig både ufri og blokeret.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Rejseaktivitet kan være i fokus, eller måske er der travlhed på et eller flere uddannelsesområder. Du er godt kørende og får klaret en masse opgaver. Du er skarp i tanke og handling og kan være lidt for hurtigt ude. Giv dig selv en pause, så du finder fodfæste. 

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du skal forholde dig til familien/boligen eller til din kæreste/partner. Du selv har ikke så travlt og kan derfor bruge tid på at gøre dig gældende over for partner og familie. Ældre personer i familien tager en del opmærksomhed, og det må du så tackle, så godt du kan.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du kan føle dig i klemme og ved ikke, hvordan du skal tackle situationen. Du prøver at finde en løsning på noget, som umiddelbart ikke kan løses. Vent på bedre tider. Det kan være en udfordring at nå til enighed med din samarbejdspartner – eller kæreste. Bevar fatningen.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Der er så meget, du gerne vil med din partner. Men det kan være svært i denne uge. Indstil dig på, at din bedre halvdel vil gå sine egne veje. Det efterlader dig i dårligt humør, og det kan du ikke skjule. Du har behov for tryghed, hvilket du ønsker, partneren skal give dig. 

Sponsoreret indhold