Ugens horoskop: Lars "Chief 1" Pedersen fylder 50 år

Lars ”Chief 1” Pedersen fylder 50 år den 17. februar

Lars ”Chief 1” Pedersen fylder 50 år den 17. februar

(Foto: Dan Mariegaard)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 12. februar til og med tirsdag den 18. februar.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du har alvorlige tanker, men du skal også give dig selv lov til også at have det sjovt. Livet kan blive for ”tungt”, og du kommer til at gruble for meget. Det kan tage overhånd. Har du mulighed for det, så vil meditation, mindfulness, yoga og lignende være godt.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Christian Eriksen: Fylder 28 år den 14. februar

Lars Brygmann: Fylder 64 år den 17. februar

Simon Kvamm: Fylder 43 år den 18. februar

FISKENE

19. februar-20. marts

Du bevæger dig blandt erfarne mennesker og måske også eksperter. Du må ikke glemme, at du også selv er en kapacitet. Det kan være en udfordring at komme til orde, men du skal ikke holde dig tilbage, af frygt for at din viden ikke tæller. Invitér andre ind til en debat.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Der er mulighed for en tilbudsrejse eller en impulsiv tur ud i det blå. Er det ikke rejser, der lokker dig udenlands, kan ugen i stedet bruges til at gøre nogle ting færdige, som du har arbejdet på siden årets start. Ved ugens slutning gør du klar til nye tiltag i den kommende uge.

TYREN

21. april-21. maj

Træk dig lidt tilbage. Enten for at få alenetid eller gå i tænkeboks. Planlægningen er i en overgangsfase, og du bør se tiden an i forhold til, hvordan tingene udvikler sig. Vent derfor med at sætte dine idéer i gang, til du får et tydeligere tegn om, hvilken vej der er farbar.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Sænk tempoet, for der er noget, der skal kigges nærmere på, og det kan tage lidt tid. Du gør dig selv en tjeneste ved at tjekke diverse informationer en ekstra gang, så du ikke kommer til at løbe med en halv vind. Vinterferien kan lokke dig en tur til udlandet.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Der er ved at falde lidt mere ro over diverse samarbejder, og du har mulighed for at sætte fokus på andre temaer. Måske skal du deltage i kurser eller workshops for at få det sidste nye med inden for dit fagområde. Du må alene af sted, da ingen andre har tid.

LØVEN

23. juli-23. august

Du har overskud, og du kan spontant samle venner eller samarbejdspartnere. Det bliver i høj grad dig, der kommer til at stå for underholdningen, og det passer dig fint. Bolig- eller familieprojekter ser ud til at gå ind i en afsluttende fase, hvilket gør alt meget lettere.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du bruger din energi på andre mennesker. Vinterferien kan bidrage til større social aktivitet. Måske er der et projekt, som du længe har ønsket, skulle ske, og nu ”sker” det så. Men du må vænne dig til, at alt foregår i et langsommere tempo – der er tid til refleksion.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Ret ind, og følg de regler, der gælder der. Det er ikke noget, der passer dig særlig godt, men du kan godt se fordelen i at følge de givne retningslinjer. For at blive taget alvorligt så er det klogt at samstemme, altså at gå på kompromis er løsningen.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du vil nok foretrække at blive hjemme. Du har en del opgaver her, og de laver ikke sig selv. Familieanliggender vil være prioriteret, og det er et klogt valg, da der er meget at se til. En proces er i gang i forhold til, hvad der er vigtigt for dig at eje eller beholde på længere sigt.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du er meget aktiv og udfarende, og det er oplagt at bruge energien på at få udrettet noget konkret. Du har sat en masse projekter i søen, og nu skal du vælge dem ud, der ser ud til at være bæredygtige. I weekenden kan du se en ende på dine anstrengelser.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Presset er begyndt at lette. Det er en god følelse, for du har ikke haft så meget overskud. Nu ser det ud til, at de hindringer, der har været, er klaret, og du kan gøre dig parat til at komme videre i tilværelsen. Har du nogle hængepartier, så er det nu, de skal gøres færdige.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close