Kendte5. oktober 2022

Ugens horoskop: Kevin Magnussen fylder 30 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Kevin Magnussen
Kevin Magnussen fylder 30 år den 5. oktober.
 Foto: Ritzau Scanpix

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Kevin Magnussen fylder 30 år den 5. oktober. Stort tillykke!

Horoskopet gælder fra onsdag den 5. oktober til og med tirsdag den 11. oktober.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du har meget at se til, og nogle gange overser du eller ignorerer du forholdene på hjemmefronten. Du har mange bolde i luften, hvilket du elsker. Men du bør, stikke en finger i jorden og lodde stemningen i familien. Der kan være nogle gamle sager, som igen rumsterer, og der skal findes en løsning.

FISKENE

19. februar-20. marts

Det handler om samarbejde, og det er vigtigt med rene linjer, så der ikke opstår misforståelser. Derfor bør du hele tiden sikre dig, at du bliver forstået rigtigt. Du tænker næppe over det, for du er vant til at følge din intuition og tænker ikke på at inddrage andre. Men det er klogt at gøre.

DE FYLDER OGSÅ ÅR DE KOMMENDE DAGE:

Robert Hansen: Fylder 43 år den 5. oktober

Kasper Dolberg: Fylder 25 år den 6. oktober

Oliver Bjerrehuus: Fylder 47 år den 6. oktober

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du kan nemt blive irriteret og kan næppe skjule det. Du forstår ikke, at andre har svært ved at følge med i dit hurtige tempo. Så sæt farten lidt ned, når du er sammen med andre – så der også bliver mulighed for at gøre plads til dialoger, hvor du er både lyttende og indfølende.

TYREN

21. april-21. maj

Du er ved at genfinde din balance, og så længe du passer dine rutiner og får regelmæssig mad og motion, så befinder du dig godt. Arbejdsmæssigt kan du føle dig overskygget, men lige nu bekymrer det dig ikke. Det er vigtigt for dig, at der er en god stemning, hvor du befinder dig, og at venlighed og omsorg er omgangstonen.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du har stor trang til at tage initiativer og efter en periode, hvor det måske ikke har været muligt, er der nu givet grønt lys. Du fornemmer, at du får flere kræfter og har tilsyneladende mange ressourcer, som du kan dele ud af til dem, som står dig nær. Særinteresser får din prioritet sidst på ugen.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du kan få hjælp og opbakning fra enten en søster eller et andet kvindeligt familiemedlem. De hjælper dig med at holde balancen i en tid, hvor du har meget at se til, og du fornemmer, at der er nogle ændringer på vej på job eller i familieforhold, som vil give dig mere tid og ro. Men indtil da, må du prøve at spare på kræfterne.

LØVEN

23. juli-23. august

Du har en del sociale arrangementer. Alle er imødekommende, og du får held med at formulere svære emner til dine omgivelser. Mange af dine venner har mange aktiviteter, som de gerne vil have dig med til, men måske bør du, inden du siger ja, lige finde ud af, hvorvidt du har overskud til det.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du fornemmer et vendepunkt, som giver dig mod på at tage tråden op, der hvor du slap. Og du kan få gjort det færdigt, som du startede på for ca. en måned siden. Der bliver også mulighed for fornøjelser og måske endda kærlighed, alt efter hvor du befinder dig på kærlighedens vej.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du er faldet mere til ro efter sidste uges hændelser. Nu gælder det om at finde ligevægten og falde til ro. Du har stor omsorg for dine medmennesker, men du bør også tilgodese dig selv og sørge for at få opfyldt egne behov. En flamboyant person i din nærhed kræver opmærksomhed.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du har travlt med lidt anderledes interesser, som ikke er noget, som du kan tale med alle om. Derfor bliver det i en lille sluttet kreds, at du deler din viden – og den er der meget af. Er du i tvivl om, hvilke emner du skal prioritere, så brug endnu lidt tid på dem alle, derefter kommer der mulighed for at vælge ud.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du synes, at det er et skridt frem og to tilbage i forbindelse med nogle opgaver. Se konstruktivt på det, så får du mulighed for at rette eller starte forfra. Måske har du flere informationer til rådighed nu end tidligere, og sådan kan det blive ved en tid endnu. Afvent flere oplysninger, som du skal bruge.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du er ved at rede trådene ud. Du har haft og har stadig meget travlt med omfattende projekter, som indeholder mange informationer, der skal fordeles de rigtige steder – hos de rette personer. Det er dit ansvar, og det kan give lidt sved på panden. Hold du hovedet op og benene ned, så kan det kun gå godt.

Sponsoreret indhold