Kendte12. april 2023

Ugens horoskop: Josephine Skriver fylder 30

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Josephine Skriver
Josephine Skriver fylder 30 år den 14. april. Stort tillykke!
 Foto: Mikael Rieck

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Blandt andre har Josephine Skriver fødselsdag og fylder 30 år den 14. april. Hip hip hurra!

Horoskopet gælder fra onsdag den 12. april til og med tirsdag den 18. april.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Lige nu går det godt, især når dit humør er i et stabilt leje. Men der er nogle dybder i dit indre, som du vil udforske nærmere. Da du er meget subjektiv i dit syn lige nu, kan det være svært for dig at se nøgternt på tingene. Derfor bør du vente lidt og se, hvor du følelsesmæssigt bliver ført hen, inden du tager nogle afgørelser.

TYREN

21. april-21. maj

Skal du beslutte noget nu, vil du være påvirket af dine tanker. Du kan næsten være besat af nogle idéer, som kun måske kan blive ført ud i livet. Det vil derfor være klogt at vente lidt med at afprøve dine teorier til ugen er omme, da du nemt kan støde ind i nogle forhindringer, eller nogen kan modarbejde dig. Lad tiden arbejde for dig.

DE FYLDER OGSÅ ÅR DE KOMMENDE DAGE:

Uffe Holm: Fylder 47 år den 13. april

Susanne Bier: Fylder 63 år den 16. april

Kenneth Carlsen: Fylder 50 år den 17. april

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Selv om det udadtil ikke ser ud til at du foretager dig noget, så sker der en masse indeni i dig. Men du holder det for dig selv indtil videre, hvilket er det rette at gøre. Omkring dig vil der være masser af aktivitet, og flere af dine venner får succes med noget, som også kan komme dig til gode. Du har det dog bedst med at se til fra sidelinjen.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Nye arbejdsopgaver kan blive et stort hit. Og det bliver sandsynligvis bemærket på dit arbejdsområde; måske er det i virkeligheden et soloprojekt? Dog bør du sikre dig, at du ikke kommer til at slå alt for stort brød op. Risikoen er der, da du i din begejstring måske ikke får tænkt over, hvilke konsekvenser det har på sigt.

LØVEN

23. juli-23. august

Du stortrives med travlhed. Udlandet, rejser – underholdning og kultur kan være i centrum. Måske møder du en meget visionær person, som du slår følge med. Det kan kun blive underholdende, og spørgsmålet er, om du formår at følge med i det hæsblæsende tempo, der er.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Måske keder du dig. Der skal ske noget ud over det sædvanlige. Ifølge de astrologiske aspekter er der meget stor chance for, at det kan ske. Hold øjne og ører åbne, især hvad rejser angår. Der kan dukke en uventet mulighed op for, at du kan få noget, som du længe har ønsket dig.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du får en idé, men vent med at føre den ud i livet. Foretag først research og klar så fysiske eller praktiske forhindringer, hvilket godt kan tage lidt tid. Når du får større overblik, vil det måske være knap så interessant, du vil være tilfreds med, at du ikke ofrede meget på en måske flygtig passion.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Det er vigtigt, at du føler dig hjemme, og at du kan se dig selv i sammenhænge, som giver mening. Du har tid til at afsøge nogle områder, måske destinationer i udlandet, som du satser på at besøge eller ønsker at opholde dig i længere tid. Følg din intuition og fasthold forbindelsen til den person, du mødte i starten af måneden.

SKYTTEN

23. november-21. december

Det kan blive en succesfuld uge. Af natur er du optimist og ser muligheder i den kommende tid. Det kan være held i kærlighed, ligesom det kan være fremgang i nogle af dine mere kreative projekter. Forfremmelser i karrieren eller større synlighed kan ligeledes være en del af den “pakke”, som ligger lige foran dig.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Jo flere valgmuligheder, jo sværere er det at tage beslutning. Din intuition siger én ting og din fornuft noget andet. Forhandlinger med en, du omgås i hverdagen, kan trække ud, og det er svært at finde et kompromis. Sidst på ugen finder I en løsning, der forhåbentlig tilgodeser jer begge. I holder hver især på jeres version af “virkeligheden”.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du skal bruge flere kræfter end normalt på tage dig sammen. Du har nogle ønsker, som din økonomi sætter en stopper for lige nu, men du kan ikke lade være med at kredse omkring det, og du undersøger og prøver på alle måder at finde en løsning, så du alligevel kan komme til at få det, som du vil eje. ​

FISKENE

19. februar-20. marts

Du mærker ekstra glæde, energi og overskud. Det giver dig et velkomment skub. Flere, og ikke mindst dig selv vil forundres over dit stemningsskift. Nyd at ride på denne bølge, der giver dig optimisme og engagement i ting, som du måske tidligere har været optaget af, men som har været sat på pause.

Sponsoreret indhold