Kendte25. december 2019

Ugens horoskop: Jim Lyngvild fylder 41 år

Er du født i stenbukkens tegn, deler du horoskop med kendte ansigter som Sarah-Sofie Boussnina, Jeanette Ottesen og Daimi. Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jim_lyngvild_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 25. december til og med tirsdag den 31. december.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Der er mange mennesker omkring dig, og det kan være svært at bevare overblikket. Du skal tage nogle beslutninger, og det falder dig ikke nemt. Men du har lidt tid til at tænke over tingene. Juledagene kan føles som en behagelig afbrydelse i en ellers travl hverdag.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Sarah-Sofie Boussnina: Fylder 29 år den 28. december

Jeanette Ottesen: Fylder 32 år den 30. december

Daimi Gentle: Fylder 76 år den 1. januar

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du har behov for at fundere lidt over livet og i den forbindelse rydde op og smide det ud, som ikke længere giver mening for dig at have – enten i dit hjem eller i tilværelsen. Juledagene kan sætte fokus på søskende og naboer, som kommer til at spille en større rolle.

FISKENE

19. februar-20. marts

Indflydelsesrige venner har magt i denne tid, og det bliver meget aktuelt i denne uge. Julen afvikles i god ro og orden – måske fejret sammen med vennerne frem for familien. Et vigtigt møde midt på ugen bliver afgørende for et samarbejde, du gerne vil videreudvikle.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du har stadig en god portion energi. Hverdagen er sat ud af kraft på grund af julen, og du må, måske meget mod din vilje, indstille dig på at geare lidt ned og finde ro med dine nærmeste. Du er fortrøstningsfuld i forhold til fremtiden – især når det drejer sig om arbejde og karriere.

TYREN

21. april-21. maj

Sænk energiniveauet og vend blikket mod familien og højtiden. Måske passer det dårligt ind, fordi du har gang i spændende jobopgaver eller er ved at skabe et nyt fundament for et fremtidigt erhverv. Har du svært ved at finde ro, kan yoga eller meditation hjælpe.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du har ikke meget tid til dig selv. Men du mærker det næppe op til årsskiftet. Dit humør er usædvanlig højt, og du har meget at give af. Det er først i slutningen af juleugen, du begynder at kunne mærke dig selv og dine egne behov. Du ”trækker stikket” på en af årets sidste dage.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Det kan blive en overraskelsernes tid – især på selve juleaftensdag. Aftaler eller planer kan ændres i sidste øjeblik, eller det kan være, du møder op til en noget spontan juleaften. Det kan måske blive en af de bedste juleaftener, som du mindes i lang tid derefter.

LØVEN

23. juli-23. august

Du er klar til at improvisere – og især juleaftensdag. Tingene falder måske ikke ud som planlagt – det kan give en særlig stemning. Når hverdagen igen indfinder sig, kan du indgå i et samarbejde eller deltage i et projekt, som kan være starten på noget stort.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du har styr på alt i juleugen, og du bestemmer, hvad der skal ske. Det er der mange, der er taknemmelige for, og du kan frit handle, som du finder bedst. Når helligdagene er forbi, fornemmer du et markant skift i humør og energi, og du skal finde ind til dig selv igen.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du har kørt alt i stilling til juleaften og kan slappe af. Du kan bruge krudt på egne projekter eller interesser, og du får mange ideer til nye tiltag. Nye bekendtskaber vil krydse din vej sidst på ugen, og det kan blive starten på et meget særligt og specielt bekendtskab.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Selv om julen kræver dit nærvær, har du behov for også at få brugt dine fysiske kræfter. Sørg for, at der bliver tid og plads til at dyrke styrketræning og fitness i løbet af ugen. Det vil især være 2. juledag, du har behov for at bruge kræfter, hvorfor fysiske tiltag er oplagt.

SKYTTEN

23. november-21. december

Der kan være nogle regler, der skal følges, og det kan sagtens have noget med fejring af julen at gøre. Måske er der kommet nye medlemmer i familien, så skal der laves nye traditioner. Et møde sidst på ugen kan blive afgørende i en sag.

Sponsoreret indhold