Kendte23. oktober 2019

UGENS HOROSKOP: Jesper Nøddesbo fylder 39 år

Er du født i skorpionens tegn, deler du horoskop med kendte ansigter som Thorkild Thyrring, Anni Fønsby og Helle Hertz. Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim dig et indblik i, hvordan din uge bliver.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jesper_noeddesbo_lhl.jpg
 Foto: Lars H. Laursen)

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 23. oktober til og med tirsdag den 29. oktober.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Ugens aspekter er gode til selvransagelse, og det kan i den forbindelse blive vanskeligt at få sat ord på det, som rører sig i dit indre. Stilles der krav og forventninger, bliver det ikke så nemt at afvise dem. Hold gerne lav profil, og undgå at udtale dig indtil videre.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE

Thorkild Thyrring: Fylder 73 år den 24. oktober

Anni Fønsby: Fylder 47 år den 27. oktober

Helle Hertz: Fylder 76 år den 29. oktober

SKYTTEN

23. november-21. december

Du har igen en masse planer, og nu har du fået klarhed over, hvad der kan lade sig gøre. Find ud af, hvilke betingelser der mangler at blive opfyldt for, at du kan komme i gang. Du har kun dig selv at spørge til råds. Husk også at tjekke din økonomi!

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Det handler om teamwork. Det er ikke så nemt, som du måske har troet, og derfor skal du bruge mere tid på at få det til at fungere. Det sværeste bliver at få en god dialog, og her handler det først og fremmest om at forventningsafstemme og aftale ansvarsområder.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Få overblik – og det kan tage tid, før du er tilfreds med resultatet. Regn med modstand i de aftaler, som du har, og brug tid på at få talt dig til rette med vedkommende, som forhaler en arbejdsprocedure. Lad dig ikke besnakke, men bedøm ud fra handlinger.

FISKENE

19. februar-20. marts

Der er åbnet op for inspiration! Måske skal du ikke søge efter den, for den er lige foran dig. Ledetråden kan du finde – måske i udlandet – måske i spirituelle sammenhænge. Hvis ikke det er sagen, kan du få en god oplevelse med en film eller en kunstudstilling at fordybe dig i.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du skal arbejde lidt mere med tingene for at få dem til at lykkes. Det kan føles tungt og op ad bakke, men der er desværre ingen genveje til målet. Måske skal du indgå i et samarbejde, hvor du ikke ønsker medansvar. Sidst på ugen kan brikkerne måske falde på plads.

TYREN

21. april-21. maj

Læn dig tilbage, og se, at det hele flasker sig for dig. Den gode følelse varer ved hele ugen, hvor du også kan få juridisk opbakning, så dine sager på dette område kan blive løst. Der skal arbejdes intenst for at få de ønskede resultater. Hjælpen kommer, og humøret stiger.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du har styr på hverdagsrutinerne og kan uforstyrret foretage dybere undersøgelser i forhold til det, du beskæftiger dig med. Du lader dig ikke stoppe af noget og kan nå langt med din indsigt. Du er ikke alene om ”arbejdet” – en person følger dig tæt og inspirerer dig.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Afslut dine sager inden onsdag. Så kommer der nye interesseopgaver. Psykologi eller det overnaturlige har din store interesse, og i den kommende tid kan du uhindret få stillet din nysgerrighed, hvis du er klar til det. Lad dig lede af intuitionen, og slip forventningerne.

LØVEN

23. juli-23. august

Ugen er velegnet til projekter i boligen, men det kniber måske med at komme i gang. Efter torsdag får du mere tid og energi til hjemmeprojekter. Flere personer i din nærhed har hænderne godt skruet på – tøv ikke med at bede om hjælp, hvis det bliver nødvendigt!

JOMFRUEN

24. august-23. september

Kommunikationen flyder godt, og du er seriøs, når du udtaler dig. Du har nemt ved at gå i dybden. Du får blandt andet oplysninger, som måske ikke er tilgængelige for andre, og det kan være, at du i den forbindelse bør gå stille med dørene.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du må indordne dig andres betingelser, men alligevel får du nogle behagelige oplevelser, især i første halvdel af ugen. Det kan være alternative behandlinger, hvor afspænding indgår. Senere på ugen er det klart, at de ressourcer, som du ligger inde med skal bruges!

Sponsoreret indhold