UGENS HOROSKOP: Jakob Kjeldbjerg fylder 50 år

Hele Danmarks Jakob Kjeldbjerg runder de 50 år den 21. oktober.

Hele Danmarks Jakob Kjeldbjerg runder de 50 år den 21. oktober.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 16. oktober til og med tirsdag d. 22. oktober.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Det, der giver dig størst stabilitet i denne uge, er hjemlige projekter. Det kan være oprydning, eller det kan dreje sig om istandsættelse. Vigtigt er det også, at du har nogle personer omkring dig, der giver dig tryghed og en følelse af, at alt er, som det plejer!  

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE

Ann Eleonoroa Jørgensen: Fylder 54 år den 16. oktober

Viggo Mortensen: Fylder 61 år den 20. oktober

Mikkel Hansen: Fylder 32 år den 22. oktober

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Det kan være, at personer, som du hidtil har stolet på, pludselig ændrer stil. Du kan savne den stabilitet, som venskabet eller relationen hidtil har givet dig. Det kan også handle om, at du møder nye mennesker, som er uforudsigelige, og som du er tiltrukket af.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du nyder stadig godt af den sidste tids gode energi. Sæt dit sejl, som du vil, og gør ting, som du holder af. Det kan være svært at vælge hvilken én ting at fordybe dig i. Forholdene på hjemmefronten er faldet til ro, og nu kan du dyrke nogle af dine spirituelle interesser.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du har opbakning – især fra to af dine bekendte. De viser loyalitet og kunne ikke drømme om at svigte dig. Stemningen er god, og det er oplagt at bruge tid på at være sammen med dem, der kan opstå seriøse samtaler med, og måske få talt om emner, som du ikke plejer.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Travlhed præger ugen. Du har det godt med at gå dybere ind i nogle arbejdsprocesser, men på den anden side har du et personligt behov for lige at vende blikket indad for at finde ud af, hvor dine begrænsninger ligger. Du lover mere, end du har tid til at overholde.

FISKENE

19. februar-20. marts

Det er efterårsferie og rejsetid. Er du taget af sted, bliver det en spændende tur. Det kan også være, at du bruger ugen på dig selv og en indre rejse. Spirituelle kurser vil være attraktive, og du kan få meget dybe indsigter, som bringer dig videre i din åndelige søgen.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Det er stærke viljer, der krydser klinger, og det kan give anledning til, at du holder lav profil. Det er det klogeste at gøre. Til gengæld kan du tilslutte dig en af dine kolleger, som tilsyneladende har fået en god kontakt til en, der har visioner, og som kan vise vejen frem.

TYREN

21. april-21. maj

Du er i uvante rammer, og du har sværere ved at slå igennem, så du holder dig tilbage med at give udtryk for meninger. Til gengæld får du kontakt med en betydningsfuld person, som rækker dig en hjælpende hånd. Tag imod – også selv om det betyder ekstra udgifter.   

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Alt falder næsten på plads af sig selv, og du kan få nogle ønsker opfyldt – specielt i forbindelse med din karriere. Det giver selvtilliden et boost, og du fornemmer din styrke. Du er både nærværende og intens i dit samvær med andre – for sådan kan du også være.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Det kan være en udfordring at finde den rette balance mellem de nære familiemedlemmer og dine venner. Hvem af dem skal have opmærksomhed? Samarbejde er i fokus. Find en samværsform, som tilgodeser alle. Sidst på ugen kan du slappe af.

LØVEN

23. juli-23. august

Du kan ikke overkomme dine opgaver, så du skal ansvarsfordele diverse aftaler. Men det er ikke så nemt. Hvis du er diplomatisk og pædagogisk, har du chance for at komme i mål. Det er dog kun i ugens første dage, at du er udfordret på det felt. 

JOMFRUEN

24. august-23. september

Der er åbnet op for, at du kan få nogle seriøse samtaler med nogen, som har erfaring med det, som du er optaget af, og som kan give dig nogle informationer, så du kan komme videre i din søgning eller research. Alt flasker sig til din fordel.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close