Kendte20. september 2023

Ugens horoskop: Jakob Ellemann-Jensen fylder 50 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Jakob Ellemann-Jensen
Jakob Ellemann-Jensen fylder 50 år den 25. september. Hip hip hurra!
 Foto: Lars H. Laursen

LÆS OGSÅ: Jakob Ellemann indrømmer: Kan ikke være V-formand og forsvarsminister på samme tid

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Jakob Ellemann-Jensen fylder 50 år den 25. september. Stort tillykke fra hele redaktionen!

Horoskopet gælder fra onsdag den 20. september til og med tirsdag den 26. september.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du må indstille dig på, at du i længere tid må være den kompromissøgende. Så længe du er det, er der ingen problemer mellem dig og din samarbejdspartner – det gælder også i dit private liv. I har en god forbindelse med hinanden, men den bliver ikke helt så intens som ønsket – og det er måske det, som er den største udfordring.

TYREN

21. april-21. maj

Parforhold og nære relationer er i centrum – og du prøver at få hjemmet og familien til at fungere. Kærligheden må måske nedprioriteres for en tid, da det mere handler om et arbejdsfællesskab end den store romance og udvikling af parforholdet. Vær tilfreds med den gode stemning – selv om romantikken måske kører på lavt blus.

DE FYLDER OGSÅ ÅR DE KOMMENDE DAGE

Sofie Linde: Fylder 34 år den 22. september

Szhirley: Fylder 47 år den 23. september

Finn Storgaard: Fylder 80 år den 26. september

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du prioriterer hjemmet og familien – også selv om ferien nok for længst er afholdt. Nogle sager kalder på din opmærksomhed i forbindelse med boligen, og både du og din partner tager del i de ting der skal klares. I udgør et godt team og komplimenterer hinanden godt, og hvor du føler stor tryghed og opbakning fra din partner.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Følelser er i spil og vil måske være modsatrettede og ulogiske. Du kan være i tvivl om nogle sammenhænge, og det bedste er at stole på egne fornemmelser. Relationer og parforhold falder på plads, og du mærker stor styrke i dette. Inden weekenden, bør du afslutte igangværende opgaver, da en ny situation venter.

LØVEN

23. juli-23. august

Økonomiske anliggender skal redes ud, og når det er sket, kan du få bragt praktiske ting i orden. Det indgår i din hverdag og kan gøre alt nemmere. Ryd op i uafsluttede projekter inden weekenden, da der venter nye udfordringer. Derefter gælder det om at finde balancen og vælge dine ord med omhu.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du befinder dig godt i vante omgivelser. Nyd den medvind, du har for tiden. Du har overblik over tilværelsen, og du får støtte og opbakning fra din samarbejdspartner eller nære livsledsager. Alt i alt kan der næsten ske mirakler. En rejse med din udkårne kan gøre hverdagen endnu bedre.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Et bekendtskab optager dig en del i øjeblikket. Er det kærlighed eller venskab? Det er endnu for tidligt at afgøre, og du bør være tålmodig lidt endnu. Giv dig selv lov til at nyde den gode stemning. Handler det om din ægtefælle, så er tiden velegnet til at give hinanden både tid og opmærksomhed.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du går stille med dine tanker og følelser. Selv om der er god kemi mellem dig og din partner, så kan du mærke, at tiden måske ikke er den rette til at inddrage din bedre halvdel i dine planer. Nyd i stedet den gode stemning, og at din partner er glad i øjeblikket. Alt i alt en periode hvor du trives i alle sociale sammenhænge.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du er i en proces, hvor du gennemtænker fremtidsplaner. Det handler om nogle helt praktiske ting, men det gør det ikke mindre vigtigt. Du overvejer fornyelser nu og her, men du er klar over, at det er klogt at tage dig tid og gøre dig dine overvejelser. Du får god hjælp og sparring af din (samarbejdes)-partner.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du synes ikke rigtig, at du gør fremskridt, og at alt, du beskæftiger dig med, tager længere tid end normalt. Du må indstille dig på, at denne ”to-skridt-frem-og-et-tilbage”-tilstand vil vare en tid endnu. Du kan udforske din lokalitet nærmere, f.eks. tage på byture eller studere naturen omkring dig. Det kan inspirere dig i denne tid.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du kan føle dig lidt alene med det, som foregår i øjeblikket. Du bør udnytte perioden til at tænke tingene godt igennem – uden andres indblanding. Andre har mange meninger om, hvad du bør og skal, men det bør prelle af på dig. Giv dig god tid og regn med, at du i efteråret kan rykke på dine tiltag og endda få succes.

FISKENE

19. februar-20. marts

Sørg for at spørge en ekstra gang, hvis du er i tvivl. Der kan opstå misforståelser, og det kan du afværge. Senere på ugen fornemmer du, at du har en god kontakt til din partner/ægtefælle, og at I sammen kan lægge fremtidsplaner. Udnyt den gode stemning, g og at din partner giver dig opmærksomhed.

Sponsoreret indhold