Kendte7. september 2022

Ugens horoskop: Frank Hvam fylder 52 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Frank Hvam
Frank Hvam fylder 52 år den 12. september.
 Foto: Dan Mariegaard

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Frank Hvam fylder 52 år mandag den 12. september. Stort tillykke!

Horoskopet gælder fra onsdag den 7. september til og med tirsdag den 13. september.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Parforhold og nære relationer er i centrum. Det kan give ny inspiration med soloprojekter. Det kan give ny næring til forholdet og et nyt perspektiv. Det kan give dig anledning til at finde nogle nye værdier i tilværelsen, hvor det måske handler om at finde andre og dybere værdier end hidtil.

FISKENE

19. februar-20. marts

Økonomiske sager kommer nemt i fokus. Måske har du været lidt for hurtig med at investere. Se tiden an inden du foretager nogle ændringer. I stedet kan du bruge tid på familien. Du har behov for at gøre noget godt for andre, og hvad er nemmere, end at starte med de personer, der er tættest på dig?

DE FYLDER OGSÅ ÅR DE KOMMENDE DAGE:

Caroline Fleming: Fylder 47 år den 9. september

Preben Elkjær: Fylder 65 år den 11. september

Carsten Bang: Fylder 57 år den 12. september

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du har meget at se til, og indimellem bliver det meget rastløs. Du kan finde ro på et tidspunkt i løbet af dagene, så du kan komme i en mindful tilstand. Indre stilhed er en nødvendighed for dig i øjeblikket, fordi der konstant kører mange tanker rundt i dit sind. Oprydning på det indre som på det ydre plan vil hjælpe.

TYREN

21. april-21. maj

En ny situation dukker op, og du skal omstille dig fra tid med ferie. Det er en fordel, hvis du lægger en plan for, hvordan du skal udnytte tiden i den kommende periode. Du har det bedst, når du kan overskue tingene – også selv om du kun har sjove og underholdende aftaler. Har du nogle ønsker, kan de risikere at gå i opfyldelse.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du er nået et punkt, hvor du ikke ser fremskridt. Accepter det og vent på andre tider, hvor tingene igen bevæger sig fremad. Tag et kig på de opgaver, som du har liggende på dit bord – gå dem efter i sømmene, og du kan, hvis det er nødvendigt, forbedre eller rette det til, som mangler. Husk at bruge dine kreative evner.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du er åben over for mange nye idéer. Dog er det vigtigt, at du kan foretage nyskabelser selv uden at være afhængig af andre. I dit faglige netværk er der kommet mange nye, og det kan være en fordel at lytte til, hvad de yngre har på sinde. I weekenden får du mulighed for at dyrke dine spirituelle interesser og få en a-ha-oplevelse.

LØVEN

23. juli-23. august

Uventede opgaver dukker op, hvilket du synes er spændende. Du får frie hænder til at gøre, som du synes. Du har en legende og let tilgang til tilværelsen, og det smitter af på dine omgivelser. Det er vigtigt for dig at blive bemærket for nogle tiltag, ud over de sædvanlige. Det er ugen perfekt til.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Der er noget, du ikke kan komme videre med, så vend fokus mod andre ting. I dit parforhold kan du tænke over, om forholdet udvikler sig og kan det blive bedre? I ugens løb, bliver det mere klart for dig, hvis der noget i din nære relation ikke lever op til dine forventninger. Du ønsker det optimale.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du går i tænkeboks, og det er det eneste rigtige. Du har brug for fred og ro til at finde ud af, hvordan du skal gribe tingene an. At planlægge giver dig stor ro i sjælen. Omkring dig, kan der opstå uro og uenigheder, hvilket du ikke er meget for at deltage i, men du kan næppe undgå at give udtryk for din mening.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du har ekstra meget administrativt, du skal ordne, men du bør ikke glemme dit kærlighedsliv. Lige netop i denne uge er der langt op til at der kan “ske” noget spændende ud over det sædvanlige. Normalt skilter du ikke med dine romantiske og bløde sider, men de vil gerne tages alvorligt. Er du single, kan der være en affære på vej.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du har skruet lidt ned for tempoet og bruger tid på at bearbejde sommerens oplevelser. Men du tager også initiativer og planlægger en masse for det kommende semester. Familien og boligen er i centrum, og du bør finde ud af, hvor du står. Sammenhold er vigtigt, og du er den i familien, der yder mest, i den forbindelse.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Normalt er du fuldstændig sikker på det, som du fortæller eller viderebringer. Men du kan komme i tvivl. Find ud af facts, så du kan falde til ro i dine samtaler. I forhold til nære relationer er det en fordel, hvis I kan give hinanden lang “line”. Det kan gavne forholdet og give ny inspiration, hvis det er relevant.

Sponsoreret indhold