Kendte 13. juli

Ugens horoskop: Dorthe Kollo fylder 75 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Dorthe Kollo

Dorthe Kollo fylder 75 år den 17. juli.

Stort tillykke fra hele redaktionen.

Foto: Hanne Juul

 Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Dorthe Kollo fylder 75 år den 17. juli. Hip hip hurra!

Horoskopet gælder fra onsdag den 13. juli til og med tirsdag den 19. juli.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Normalt skal der noget til, før du kommer i dit romantiske hjørne. Men muligheden er til stede – så har du et godt øje til nogen, så giv udtryk for det – interessen er med stor sandsynlighed gengældt. Vedkommende har alsidige interesser, så du kan nemt spørge ind til dem. Der vil være en fin udveksling af tanker og holdninger.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Gitte Nielsen: Fylder 59 år den 15. juli

Linda P.: Fylder 38 år den 15. juli

Simon Talbot: Fylder 36 år den 18. juli

FISKENE

19. februar-20. marts

Din stadige rastløshed giver sig udtryk i, at der skal ske noget hele tiden. Du må finde på aktiviteter selv – og du har mange idéer, som du gerne vil afprøve. Derfor bør du ikke holde dig tilbage men kaste dig ud i det. Økonomien kan være afgørende for, hvor omfattende og “vildt” det, du finder på, bliver.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du ved, at du ikke helt selv kan bestemme – det irriterer dig. Der er ikke så meget at gøre, da du ikke frit kan disponere over din tid og må indordne dig. Så du må øve dig i tålmodighed – den får du brug for i den kommende periode. Indtil da bør du acceptere de vilkår der gør sig gældende.  

TYREN

21. april-21. maj

Der er modsatrettede indflydelser på spil. På den ene side har du fuldstændig styr på tingene. På den anden side dukker nogle irrationelle tanker op og forstyrrer din selvsikkerhed. I stedet for at presse dig selv til at tage en beslutning, når du har det sådan, bør du vente, til du ikke længere er i tvivl.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Idéerne kommer i en lind strøm. Mange er rigtig gode og originale og bør føres ud i livet. Du er selvkørende og har ikke brug for andres indblanding. Sidst på ugen kan du forvente at blive kontaktet af en, der vil samarbejde. Tænk dig om en ekstra gang inden du tager beslutning, men umiddelbart ligner det en win-win-situation.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du får følgeskab af en person der står dig nær – én du har tillid til. I deler også fortid og er nærmest som familie. Lyt til de forslag vedkommende kommer med – de kan være med til at inspirere dig. Et samarbejde ligger lige til højrebenet og du bør ikke sætte spørgsmålstegn ved evt. hensigter.

LØVEN

23. juli-23. august

Du kan føle dig tiltrukket af en person, som har et tilbud til dig. Hvis det handler om et samarbejde, så skal du sikre dig medbestemmelse på lige fod. Hvis du holder møde med vedkommende, så gør det gerne i hjemlige omgivelser, det kan forstærke tilliden og give en god start på en god dialog.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du vil helst klare tingene på egen hånd, men du kommer alligevel nok til at bede om en håndsrækning senere på ugen. Det kan blive en god oplevelse at sparre med en ven, kollega eller fagfælle. I har en fælles fortid, og derfor kan et evt. samarbejde påbegyndes på et trygt og tillidsfuldt grundlag.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Ugen er til kærlighed og flirt – af den seriøse slags. Er der en date, så matcher I godt og tænker i samme baner og har samme holdninger. Det er et godt udgangspunkt. Sidst på ugen kan du blive i tvivl om dine følelser. Men du bør tilsidesætte din usikkerhed og i stedet nyde det gode der er, her og nu.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du tænker meget over samarbejde i almindelighed. Hvilken rolle har du og i hvilken sammenhæng – og ønsker du at det skal være anderledes? Du kan ikke blive afklaret nu, men du har en stor frihedstrang og den kan blive svær at tackle i den kommende tid. Lad dig ikke påvirke af din eller andres utålmodighed.

SKYTTEN

23. november-21. december

Holder du ferie, kan du næppe få et bedre udgangspunkt. Du kan stort set foretage dig præcis, hvad du har lyst til. Du har vist kun et eneste krav, og det er, at der skal være fart over feltet. Dog bør du lige kaste et blik på din økonomi, inden du involverer dig i alt for kostbare projekter.   

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Uanset om du holder ferie eller ej, er der praktiske opgaver, der skal løses. Du ved lige præcis hvordan tingene skal klares, og følger du din plan, så kommer du i mål. Følelsesladede ytringer er ikke noget, som du normalt ynder at komme med – men i denne uge kan du ikke lade være.

Sponsoreret indhold