Kendte16. august 2023

Ugens horoskop: Dar Salim fylder 46 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Dar Salim
Dar Salim fylder 46 år den 18. august. Hip hip hurra!
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Dar Salim dater: Drømmer om flere børn

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Skuespiller Dar Salim fylder 46 år den 18. august. Stort tillykke fra hele redaktionen!

Horoskopet gælder fra onsdag den 16. august til og med tirsdag den 22. august.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du kan godt lide, at tingene er strukturerede. Men du gør en undtagelse. Det kan komme helt bag på dine nærmeste, som ikke er vant til, at tingene er vendt lidt på hovedet, men for dig kommer det som en kærkommen forandring og fornyelse. Kort sagt, du vover pelsen, hvilket giver dig lidt spænding i hverdagen.

TYREN

21. april-21. maj

Der er stadig fokus på bolig eller familie, men det har du efterhånden vænnet dig til. Anliggender, der ikke er bragt i orden eller på plads, har du mulighed for at gøre færdige i et tempo, der ikke stresser dig unødigt. Nye projekter ser dagens lys, og du glæder dig over de valg, som du har truffet tidligere på året vedr. boligen.

DE FYLDER OGSÅ ÅR DE KOMMENDE DAGE

Magnus Landin: Fylder 28 år den 20. august

Amalie Szigethy: Fylder 32 år den 21. august

Casper Christensen: Fylder 55 år den 22. august

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Selv om din opmærksomhed er centreret omkring familien og boligen, har du behov for, at der sker noget ud over det sædvanlige. Du har masser af idéer og energi og trænger til at få afløb for det hele. Udnyt mulighederne for at ændre på noget i hjemmet, som måske længe har irriteret dig. I teorien kan du gøre, som du har lyst til.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du kan føle dig rastløs, og derfor bør du ikke indgå bindende aftaler eller love noget, som du måske allerede på nu ved, at du ikke har lyst til. Forbindelsen til dit faglige netværk er ikke som tidligere, og det bør du tage med i dine overvejelser. Du vil prioritere nogle økonomiske anliggender i løbet af ugen.

LØVEN

23. juli-23. august

Du får en idé, men vent med at afprøve den, da du kan komme til at fortryde, og så hænger du på en aftale, som du ikke orker. Dine lyse indfald i forbindelse med dit arbejde er mange, men de kræver alle tid til at modnes. Du bør arbejde solo i denne periode, hvor du måske ikke ønsker at forpligte dig.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Der er fart på, og måske trænger du til en pause. Du har behov for et hvil, hvor du kan reflektere over alle dine oplevelser. Du genoptager alle dine projekter igen i weekenden og når i mål med alt det, som du satser på at klare. Humøret er højt, og sommerferien synger, måske, på sidste vers.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du ønsker ikke at andre blander sig i dine planer, og derfor går du stille med dørene. Du har behov at finde ud af, hvilken rolle du ønsker at spille i dit netværk. Udnyt derfor tiden til at finde ud af, hvem du har lyst til at dele interesser med, når efterårssæsonen begynder med de mange kulturelle tilbud.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du tilbringer en del tid med en af dine venner, hvilket du på mange måder er glad for. For det meste er I enige om tingene. Men i løbet af ugen, får du en idé, som du ikke kan lade være med at afprøve – og det uden din bekendtes accept eller vidende. Heldigvis bliver det modtaget i en positiv ånd, og du kan ånde lettet op.

SKYTTEN

23. november-21. december

Praktiske gøremål har din prioritet. Men du bliver distraheret af nogle idéer, som du absolut må afprøve. Det bør du gøre, da du har heldet med dig i disse dage, og du får med stor sandsynlighed de forventede resultater. Du får et andet perspektiv på tilværelsen, hvis du er på rejse, eller hvis du betragter tingene fra en anden vinkel.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du overvejer din kurs – er du mon på rette vej? Du kommer nemt i tvivl, og det kan tage lidt tid at nå frem til et evt. mål. Kunsten her er at have tålmodighed og afprøve forskellige idéer, inden du tager endelige beslutninger. Det kan vente en tid endnu. Emner, der ikke er helt almindelige, optager dig – og det er især midt på ugen.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du har sat dig et mål, men vejen derhen er ikke ligetil. Du bør i stedet for at blive frustreret, afprøve forskellige muligheder – også selv om det viser sig at være en langsommelig affære. Du har ingen hast. Parforhold og nære relationer ser du på med andre øjne, end du plejer, og det giver dig en større indsigt og optimisme.

FISKENE

19. februar-20. marts

Relationer til søskende kan være i fokus, og måske har du brug for at se på dem i et andet lys. Måske opfører de sig meget anderledes, end de plejer, og det giver dig stof til eftertanke. Der behøver ikke være noget galt i det, det er bare noget andet. Pift hverdagen op med lidt underholdning – kunst og kultur.

Sponsoreret indhold