Kendte15. januar 2020

Ugens horoskop: Birgitte Hjort fylder 38 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/birgitte_1.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 15. januar til og med tirsdag den 21. januar.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Trangen til forandring er markant, men det er ikke nemt at slippe det, du værdsætter og er tryg ved. Er du kommet for langt væk fra dig selv, er tiden god til at opbygge dig selv. Men du kan ikke bruge den samme model som før. Tiden er en anden, og det skal du erkende.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Nicklas Bendtner: Fylder 32 år den 16. januar

Maria Montell: Fylder 51 år den 17. januar

Burhan G: Fylder 37 år den 20. januar

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Udadtil virker du rolig og imødekommende. Indeni kan du være i oprør. Tanker og følelser kører rundt. Det kan være en hjælp at tage en endelig beslutning, der har konsekvens, og den indre ro vil indfinde sig. Det er en proces med nye tankesæt, som skal indkøres.

FISKENE

19. februar-20. marts

Du har mange bolde i luften – især på arbejdsområdet. Vigtigt er det i den forbindelse, at du har en køreplan, som du kan vise, når du skal have andre med på dine idéer. Jo mere seriøs du er, jo nemmere er det for andre at tilslutte sig. Men der skal stærke argumenter til!

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Bevar overblikket. Planer kan ændres pga. forhindringer, eller der kan være nogle uoverensstemmelser blandt dine overordnede – eller i hele den øverste ledelse – der, hvor du arbejder. Man kan ikke bruge de gamle rollemodeller mere, og nye er endnu ikke dukket op.

TYREN

21. april-21. maj

Du har en god fornemmelse. Du kan udfolde dig mere frit – især på de kreative områder. Inspirationen er høj, og har du en god intuition, kan du komme langt. En overraskelse giver dig mulighed for at gå nye veje, og måske slipper du for kedelige forpligtelser.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

En beslutning blev taget i sidste uge, og du skal vænne dig til det. Midt på ugen er der et humørskift, og du mærker, at du bliver gladere, når du kan tænke ud af boksen. Impulsiviteten styrer dig i weekenden, hvor diverse tiltag kan vise sig ikke at være de rette.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Samarbejde og tætte relationer er stærkt i fokus. Det er vigtigt, at du ved, hvad du vil –ellers kan du blive tvunget til at gå andres ærinder. Det er ikke meningen. Du skal bestemme – det skal der ikke herske tvivl om. Tager du udfordringen op, kommer du for alvor videre.

LØVEN

23. juli-23. august

Hverdagens pligter er en belastning for tiden. Du har brug for at forbedre din fysiske form. Fitness eller styrketræning kan gøre en forskel for dit velbefindende. Skavanker, der længe har været en irritation, kan forsvinde, og dermed er en ny vej banet for dig.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Starten på ugen føles ganske hektisk. Men derefter får du en mere afslappet fornemmelse i kroppen, og du kan bedre tackle udfordringerne. Du kan bl.a. overraskes over, at nogle regler, som du troede var virksomme, ikke ser ud til at være det i realiteten.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Tiden er velegnet til at pleje dig selv – noget, der er godt for kroppen, som massage, afspænding eller zoneterapi. Midt på ugen kan du få en økonomisk overraskelse; måske får du penge tilbage fra et tilgodehavende, eller du har betalt for meget for en ydelse.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du kører sololøb, selv om der foregår en masse i nærheden af dig. Du holder dig uden for diskussioner og prøver at finde ud af, hvad der er op og ned. I familien eller i boligen er der ting i gang, som bevirker, at der kan omrokeres og byttes roller internt.

SKYTTEN

23. november-21. december

Har du økonomiske udfordringer i denne tid, er det klogt at indskrænke alle udgifter. Det kan også være, du har fået nye værdisæt, hvor penge ikke har den samme vigtighed længere. Du er i gang med en større revision af dine egne værdier – herunder også dine egenskaber.

Sponsoreret indhold