Kendte 29. juni

Ugens horoskop: Basim fylder 30 år

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver
Basim

Basim fylder 30 år den 4. juli.

Foto: Birger Storm

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Basim fylder 30 år den 4. juli. Stort, stort tillykke til hitmageren. Hip hip hurra!

Horoskopet gælder fra onsdag den 29. juni til og med tirsdag den 5. juli.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Alt synes at være lige at gå til – især hvis du har orden i dine ting. Derved får du det maksimale ud af dine anstrengelser. Nu er det ferietid, så du bør også slappe af, selv om du ikke er typen der ønsker at lave ingenting. Har du dating på programmet, så er der chance for at møde et godt match i weekenden.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Poul Thomsen: Fylder 84 år den 29. juni

Grevinde Alexandra: Fylder 58 år den 30. juni

Fie Laursen: Fylder 26 år den 3. juli

FISKENE

19. februar-20. marts

Du har en masse energi – men måske har din bedre halvdel det anderledes. Det kan være en udfordring at finde fælles aktiviteter lige nu. Det er klogt at gøre ting hver for sig og så finde et tidspunkt, der passer bedre for din partner. For en gang skyld lader du dig ikke påvirke af situationen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du glæder dig over et godt samarbejde, som hjælper dig, så du kan få struktur på dine opgaver, og tingene klares uden hindringer. Hen imod weekenden kan du opleve, at du skal bruge flere kræfter på at få dine ting igennem i forbindelse med fremtidige arbejdsopgaver. Det kan give lidt uro – men du vælger at sætte viljen ind.

TYREN

21. april-21. maj

Du har heldet med dig – benyt dig af. Måske er der noget, du gerne vil have, men det er klogt lige at mærke efter, om det er noget, du absolut ikke kan leve foruden, inden du kaster dig ud i en mulig investering. Du får nemlig så mange indfald i øjeblikket, så måske er det bare en fiks idé du har fået.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du kan være i tvivl i forbindelse med en valgsituation. Det er ikke nyt, men meget markant i dette tilfælde. Hver gang du lige har besluttet dig, ændrer du mening dagen efter. Det er fornuft og fornemmelser, der kæmper mod hinanden. Hvis du kan vente med at tage stilling, så udsæt det til en dag, hvor du er afklaret.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Nogle af dine projekter bør sættes på pause indtil videre. Du har evt. ikke nok opbakning eller har gabt over for meget. Det ærgrer dig, men det er klogt at sætte en mere realistisk målsætning fremover. Ferietiden bevirker, at du kan tænke over tingene i din sommerferie, inden du gør noget, som du evt. senere fortryder.

LØVEN

23. juli-23. august

Du filosoferer meget over tilværelsen i øjeblikket, og det kan give unødvendige spekulationer. Det kan være en god idé at sætte tankerne på pause og i stedet nyde sommeren. Lader tingene være som de er, selv om du måske føler, at der hviler et pres på dig. Meditative sysler skaber ro i sindet.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Følg fornuften – også selv om du har stærke fornemmelser for det modsatte. Det kan være en frustrerende situation, men er du bevidst om, hvad der kører i dine tanker, så er det langt nemmere at håndtere. Personer, du ikke  har fuld tillid til, bør du ikke samarbejde med – det kan blive tydeligt i weekenden.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Har du et godt øje til nogen, så hold dig ikke tilbage. Muligheden for en konstruktivt relation er stor – ikke kun i kærlighedsanliggender, men også i almindelige venskaber. Du har heldet med dig – benyt dig af! Nye opgaver viser sig og du kan næppe holde tankerne fra det, selv her i ferietiden.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du har gode chancer for at lykkes med bolig- eller familieting. Der er styr på det, og du kan glæde dig over et ønsket resultat. Der kan være kritiske røster – evt. blandt dine søskende – hvilket du bestemt bør ignorere. I stedet har du tankerne rettet imod udlandet, især hvis du er på vej på ferie.

SKYTTEN

23. november-21. december

Du bør skrue lidt ned for din ivrighed, da alle ikke er lige begejstrede for dine idéer. Nogle kan have svært ved at følge din måde at handle på, så tage hensyn til dem, der ikke på samme måde, kan give udtryk for følelser eller ord. Midt i perioden letter stemningen, og du kan igen gøre, som du vil.  

STENBUKKEN

22. december-20. januar

For at gøre din uge endnu bedre, bør du sætte dine gøremål i system – også selv om du er på ferie eller ikke har nogle pligter. Hjemlige eller familiemæssige opgaver kan nemt klares. I det hele taget, så vil du opleve at hverdagen eller feriedagene går bedst, når du har sætter dig nogle mål.

Sponsoreret indhold