UGENS HOROSKOP: Anders W. Berthelsen fylder 50 år

Anders W. Berthelsen runder et skarpt hjørne den 28. september, hvor han fylder flotte 50 år.

Anders W. Berthelsen runder et skarpt hjørne den 28. september, hvor han fylder flotte 50 år.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og giver dig herunder et indblik i, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 25. september til og med tirsdag den 1. oktober.

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du skal bruge ekstra kræfter på at finde harmoni med familie- eller boliganliggender. Det er ikke nemt at stille alle tilpas. Er der forhold, der ikke fungerer optimalt, har du nu mulighed for at gøre noget ved det. Du får hjælp og opbakning fra en ven i løbet af lørdagen.

De fylder også år i denne uge

Mikkel Herforth: Fylder 40 år den 25. september

Charlotte Fich: Fylder 58 år den 26. september

Rosalinde Mynster: Fylder 29 år den 28. september

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du skal indsamle de sidste informationer, inden du afslutter en sag. Du har kun dig selv at spørge til råds, og det passer dig fint. Brug også ugen til at få ro i sindet med yoga eller meditation – eller måske bare ved at flade ud og slappe af.

SKYTTEN

23. november-21. december

Det bliver nemmere at navigere fremad, nu hvor du tydeligt kan se både mål og retning. Der er god mulighed for opbakning fra vennerne eller til at viderebringe et fagligt indspark til dine fagfæller. Nye projekter ser dagens lys sidst på ugen.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Du kan nemt blive beskyldt for ikke at ønske fremskridt – især i forbindelse med dit arbejde. Men du er nu engang, som du er, og har lidt svært ved ”bare” at hoppe på den nyeste trend. Du skal researche for at finde ud af, om der er noget fornuftigt i det.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du tror mest på dine egne fornemmelser, og du bliver ikke påvirket af andre, der prøver at få dig til at ændre mening. Flere vil forsøge, men du står fast på dine principper. Det kan give lidt uro, for andre har stort behov for at få alle til at blive enige.

FISKENE

19. februar-20. marts

Du har medvind – særligt i forbindelse med karrieren. Du ved, hvilken retning du skal bevæge dig med arbejdet. Udnyt de næste par måneder til at nå dine mål, for der bliver ikke bedre vilkår foreløbig. En samarbejdspartner tager over, så opgaver kan blive færdige.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Du står alene med nogle praktiske opgaver, men når det kommer til stykket, er du den bedste til at klare det. Du er i slutfasen af et projekt, som du selv må følge til dørs. Vær tilfreds med, at du kan sætte dit eget præg på det i sidste del af processen.

TYREN

21. april-21. maj

Du er principfast, og specielt i midten af ugen føler du dig fanget af egne begrænsninger. Du har svært ved at ændre på noget, og det kommer til at påvirke dine egne planer. Der er gode muligheder for, at du kan få sparring fra en, som har en særlig viden.

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Der bydes på romantik og dejlige oplevelser. Det mærkes især i ugens start, hvor I kan lægge planer. Det kan dog blive lidt mere problematisk, end du forestillede dig, da erfaringer fra fortiden kan komme til at spænde ben for dine følelser.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du skal finde ud af, hvordan du kan få din tid og energi til at balancere i forhold til familien. Der er stor aktivitet i hjemmet/boligen, og det kan godt give en del uro, især når der skal opnås enighed. Søskende kan have en afgørende rolle i denne tvist.

LØVEN

23. juli-23. august

Din rolle får betydning i en sag, der kan have med dine naboer eller søskende at gøre. Temaet bliver slået an i starten af ugen, og du skal finde en passende dialogform. Det klogeste vil være at følge en diplomatisk linje, hvor du får tilgodeset alle parter.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Du har ønsker til hjemmet, og du er interesseret i at få købt eller investeret. Mulighederne er mange, og du lader dig nemt inspirere eller lokke af gode tilbud. Det er klogt at vælge ud fra din fornuft mere end ud fra din lyst. Økonomien er årsagen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close