Kendte22. januar 2020

Ugens horoskop: Amin Jensen fylder 50 års

Herunder giver astrolog Cathrine Oppenheim et indblik i, hvordan din uge bliver.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amin_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Af astrolog Cathrine Oppenheim

Astrolog Cathrine Oppenheim har endnu engang kigget på stjernerne og fortæller dig herunder, hvordan din uge bliver.

Horoskopet gælder fra onsdag den 22. januar til og med tirsdag den 28. januar.

VANDMANDEN

21. januar-18. februar

Du skal videre i tilværelsen. Fortiden kan du begynde at lægge bag dig, og du kan indstille dig på at begynde et nyt kapitel i dit liv. Snart er du på vej til nye opgaver og udfordringer. Har du nogen planer, så er tiden i denne uge velegnet til at tage de første spadestik.

DE FYLDER OGSÅ ÅR I DENNE UGE:

Bjørn Tidman: Fylder 80 år den 24. januar

Prinsesse Athena: Fylder 8 år den 24. januar

Christiane Schaumburg-Müller: Fylder 38 år den 26. januar

FISKENE

19. februar-20. marts

Du får opbakning, når du udtaler dig, og alt, du siger, bliver opfattet meget positivt. Du har fakta i orden og har god pædagogisk måde at formidle dine ord og tanker på – i bogform, på sociale medier eller i faglige tidsskrifter. Mindfulness giver yderligere behagelighed.

VÆDDEREN

21. marts-20. april

Der er god grund til at dele dine holdninger. Der vil blive lyttet til dig, og du har den nødvendige styrke til at tale din egen og andres sag. Du får opbakning fra dit faglige netværk med ekstra ekspertise til at lægge yderligere vægt på udsagn. Din optimisme smitter!

TYREN

21. april-21. maj

Du har alle kort på hånden. Brug og udnyt de chancer, der byder sig. Heldet er med dig, og er du en søgende sjæl, er sandsynligheden stor for, at du kan få svar på nogle eksistentielle spørgsmål eller få en fornemmelse af, at du har fundet den rette formel for dit liv!

TVILLINGERNE

22. maj-21. juni

Du har held med at tænke utraditionelt, og én af dine nære samarbejdspartnere supplerer dig godt. I weekenden kommer mange idéer i spil, og du nyder den pingpong, der er imellem dig og andre. Er du på rejse, er kemien og stemningen med din rejseledsager i top.

KREBSEN

22. juni-22. juli

Du får mulighed for at sætte nogle processer i gang – til glæde for dig selv og andre. Det er vigtigt at formidle den særlige viden, du har. Udnyt gerne de sociale medier til at viderebringe dine oplysninger – men husk, de skal kunne nå ud til en helt særlig interessegruppe.

LØVEN

23. juli-23. august

Teamarbejde er ikke sagen for dig. Det er det naturlige, at du melder det ud til dine samarbejdspartnere i stedet for at blive irriteret. Der er dog muligheder for, at du kan få dine egne betingelser, og så kan der komme masser af utraditionelle idéer fra dig.

JOMFRUEN

24. august-23. september

Trangen til at ommøblere i din bolig melder sig måske. Få gjort noget ved dine idéer. Der er hjælp at hente fra yngre medlemmer af familien, der gerne giver en hånd med. Du kan godt lide, at der er lyst og luftigt, så på den konto er der måske ejendele, der ryger ud!

VÆGTEN

24. september-23. oktober

Du dagdrømmer – måske fordi der er særlig fokus på familie- og boligområdet, og du har brug for at tænke på noget andet. På det seneste er der dukket muligheder op i forbindelse med familie eller bolig – og det giver måske anledning til nye tanker og ønsker for fremtiden.

SKORPIONEN

24. oktober-22. november

Du bruger en stor del af din tid på familien, og det ser ud til, at det kan blive særdeles vellykket. Det er især op til weekenden, at det er oplagt at samle de nærmeste og måske gøre noget ganske utraditionelt. Aspektet kan også bruges på at rydde op og smide ud!

SKYTTEN

23. november-21. december

Samvær med familien er højt prioriteret. Det kan blive en mindeværdig uge, hvis du giver dig selv lov til at føre dine drømme ud i livet sammen med din familie; men du har desværre nogle økonomiske begrænsninger, der ikke gør dét, du gerne vil, muligt.

STENBUKKEN

22. december-20. januar

Intensiteten er høj, men du har overblikket og kan nå at tænke dig om, før du foretager yderlige beslutninger. Af og til synes du, at der er for mange beslutningstagere omkring dig, og det er nødvendigt, at du markerer dig. Der er fokus på din økonomi op til weekenden.

Sponsoreret indhold