Kendte8. januar 2009

UFO rammer vindmølle

England er på den anden ende, efter flere vidner fortæller, at de har set en flyvende tallerken, som angiveligt kolliderede med vindmølle
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/bizart/ufovindmoelle2-jpg.jpg

En enorm vindmølle i England står skadet og mangler en af sine knap 20 meter lange vinger efter et flyvende objekt angiveligt er fløjet direkte ind i den. Op mod et dusin mennesker beretter om en gigantisk flyvende tingest på himlen og et øredøvende brag klokken 4 om morgen natten til søndag.

Den 88 meter høje vindmølle står midt i en vindmøllepark få kilometer fra byen Louth, som ligger i det sydøstlige England. Der er intet tegn på en kollision - den manglende 20 meter lange og meget tunge afknækkede vinge er pist forsvundet.

Ingen forklaring fra eksperterne

En kvindelig motorcyklist siger dog, at hun så en UFO komme farende over himlen og hamre ind i den store mølle. Flere andre hævder også, at de har set et stort, mærkeligt orange-gulligt lys rundt om på himlen i timerne op til kollisionen.

Eksperterne har ingen forklaring på vindmøllens tilstand, og der findes ingen reporter om noget flystyrt. Sikkerhedsmyndighederne siger, at selv ikke den stærkeste storm, ville kunne lave de enorme skader.

Heller ikke vindmølleparkens ejer, firmaet Ecotricity, kan forklare hændelsen.

- Vi aner ikke, hvad der er skyld i problemet. Vi er i gang med en undersøgelse, siger firmaets talsmand til The Sun.

Eksperterne er fuldstændig i vildrede, mens UFO-elskere ikke kan få hænderne ned af begejstring. UFO eksperten Russ Kellett beretter, at han i timerne inden sammestødet modtog godt et dusin indberetninger om mystiske hændelser på himlen.

Se flere billeder her.

Sponsoreret indhold